CSGOFloat sitesinden para çekimi

Ben garantiye çektim, sonraki gün geldi. Türkçe karakter kullanmadığınıza ve doğru swift kodu girdiğinize emin olun.

Knk senden bir ricam olucak girdiğin swift kodunu atar mısın 1 ay daha beklemek istemiyorum bende garantiye çekim yapacağım

Kral bir şey sormak istiyorum hazır konu devam edıyorken ben yaklasık 5000 TL gibi bir para yatırdım csfloata eldiven ve AWP aldım skinler falan geldi ama İş Bankası'na girdigimde paranın POS blokaj oldugunu goruyorum yani para bloke edilmis durumda simdi ben siteye yatırdım skinde aldım o para bloke olup karsıya gitmezse bir sıkıntı olur mu endiselendirdi beni açıkçası bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bir de en fazla kaç TL yatırabiliyoruz yani bir sınır var mı Türkiye için.

Tam bilmiyorum ama para gelmezse ve fark edilirse CSFloat'dan uyarı gelir ya da CSFloat'dan banlayabilirler. Sınır konusunda da bir şey olacağını sanmam. Çok büyük rakamlarda zaten banka belki bekletmeye alıp sizden teyit alabilir işlemi siz mi yapıyorsunuz diye. Endişeniz varsa başka ödeme seçenekleri vardı diye biliyorum kripto vs.

Yok hocam odeme almak için degil ya normal para yatırdım içeriden skin aldım sadece yatırdıgım para hesabımdan gitmedi ama CS float onayladı para bloke olmustu 1 2 gundur bugün baktım duzelmiş para gitmiş karsı tarafa zaten banka beni aradı onay veriyor musunuz diye bende evet dedim odeme yolu stripe oldugu için yurt dısı yani sanırsam ondan 1 2 gun bloke ediliyor para tam anlamasam da oyle oldu yani.

Evet tahmin ettiğin gibi olay. O parayı 24 saat boyunca kullanamıyorsun ve sonra hesabından eksiliyor.

Ben de yüksek miktarda çekim yapacağım bu siteden son zamanlarda para çeken arkadaşlar var ise kaç günde ödemenin geldiğini söyleyebilir mi?

Ben çekim yapmadım ama bende yapmayı düşünüyorum aslında para yatırınca ortalama 3 gün falan sürmüştü blokenin kalkması sanırsam çektiğinizde de benzeri olabilir ama yine de bilmiyorum.

arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekelim

Dostum aynı durumdan ben de müzde.

arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekeli

arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekelim

Dostum ben de aynı durumdan muzdaribim yaklaşık 4 hafta önce Haziran'ın 19'unda çekim yaptım Akbank'a senin yaşadığın sürecin aynısın yaşıyorum ne param hesabıma yattı ne de para stripe geri gönderildi sen paranın stripe dönmesi için beklemekten başka ekstra bir şey yaptın mı nasıl bir süreç izledin anlatabilir misin?

Kral hiçbir şey yapmadım sadece İş Bankası'na girdigimde net durumumun oldugu yerde bloke edilen para gorunuyordu ama para sanki bende duruyormus gibi gorunuyordu benden çıkmamış gibi ben skin almıştım para yatırmıstım skini falan aldım ama hala para gitmemiş gorunuyordu 3 5 gun bekledim sonrasında hesabımdan para gitti olarak gozuktu bende endişelenmiştim ama sonrasında düzeldi için rahat etmiyorsa bankayla görüşebilrisin ama bu bloke olayları oluyor sonuç olarak yurt dısı odeme tabanlı bir yer oldugu için bunlar olabilir ama dedigim gibi ben para çekmeyi denemedim sadece yatırdıgımda bunlar basıma geldi 3 5 gun sonra hesabımdan eksilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…