TGBATRISXXXKnk senden bir ricam olucak girdiğin swift kodunu atar mısın 1 ay daha beklemek istemiyorum bende garantiye çekim yapacağım
Tgbatrısxxx.
Tam bilmiyorum ama para gelmezse ve fark edilirse CSFloat'dan uyarı gelir ya da CSFloat'dan banlayabilirler. Sınır konusunda da bir şey olacağını sanmam. Çok büyük rakamlarda zaten banka belki bekletmeye alıp sizden teyit alabilir işlemi siz mi yapıyorsunuz diye. Endişeniz varsa başka ödeme seçenekleri vardı diye biliyorum kripto vs.
Evet tahmin ettiğin gibi olay. O parayı 24 saat boyunca kullanamıyorsun ve sonra hesabından eksiliyor.Yok hocam odeme almak için degil ya normal para yatırdım içeriden skin aldım sadece yatırdıgım para hesabımdan gitmedi ama CS float onayladı para bloke olmustu 1 2 gundur bugün baktım duzelmiş para gitmiş karsı tarafa zaten banka beni aradı onay veriyor musunuz diye bende evet dedim odeme yolu stripe oldugu için yurt dısı yani sanırsam ondan 1 2 gun bloke ediliyor para tam anlamasam da oyle oldu yani.
Evet tahmin ettiğin gibi olay. O parayı 24 saat boyunca kullanamıyorsun ve sonra hesabından eksiliyor.
Ben de yüksek miktarda çekim yapacağım bu siteden son zamanlarda para çeken arkadaşlar var ise kaç günde ödemenin geldiğini söyleyebilir mi?
arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekelim
arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekeli
arkadaşlar 1 aylık çabanın ardından para hesaba geri geli parayı hangi bankaya çekelim
Dostum aynı durumdan ben de müzde.
Dostum ben de aynı durumdan muzdaribim yaklaşık 4 hafta önce Haziran'ın 19'unda çekim yaptım Akbank'a senin yaşadığın sürecin aynısın yaşıyorum ne param hesabıma yattı ne de para stripe geri gönderildi sen paranın stripe dönmesi için beklemekten başka ekstra bir şey yaptın mı nasıl bir süreç izledin anlatabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.