Merhaba para geldimi size cünkü 29 ekim tarihinde cekim baslattım banada gelmedi hala bankayla görüsüyorum gelmemis diyor csfloat ile görüşüyorum yolladık diyor ikilemde kaldımMerhablaar kaç gün içerisinde geldi acaba? 5 gün oldu gelmedi. Bir problemmi var acaba
Denetlemeler yüzünden dostum. 2 günde geliyordu eskiden son aylarda 1 hafta falan bekliyor maalesef. Paran gelir her türlü canını sıkma.Merhaba para geldimi size cünkü 29 ekim tarihinde cekim baslattım banada gelmedi hala bankayla görüsüyorum gelmemis diyor csfloat ile görüşüyorum yolladık diyor ikilemde kaldım
Merhaba para geldimi size cünkü 29 ekim tarihinde cekim baslattım banada gelmedi hala bankayla görüsüyorum gelmemis diyor csfloat ile görüşüyorum yolladık diyor ikilemde kaldım
Csfloat.com sitesinden yaptınız değil mi? Ben de oradan skin satmayı düşünüyorumMerhablaar kaç gün içerisinde geldi acaba? 5 gün oldu gelmedi. Bir problemmi var acaba
Csfloat.com sitesinden yaptınız değil mi? Ben de oradan skin satmayı düşünüyorum
380dolarlık skin satıcam paranın bu kadar geç gelmesi sıkıntı yaEvet csfloat
Hocam tl hesabını mı yazdın stripe kısmında yoksa döviz hesabı açıp o hesabın ibanını mı yazdınEvet csfloat
380dolarlık skin satıcam paranın bu kadar geç gelmesi sıkıntı ya
Hocam tl hesabını mı yazdın stripe kısmında yoksa döviz hesabı açıp o hesabın ibanını mı yazdın
Bende tl hesabımı yazdım 12sinde gönderilecek yazıyor stripe sitesindeUsd hesabı yazdım hata verdi şimdi tl yazdım bekliyorum
Merhabalar herhangi bir dönüş oldumu acabaBende tl hesabımı yazdım 12sinde gönderilecek yazıyor stripe sitesinde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.