CSGOFloat sitesinden para çekimi

Hocam bende yüksek meblağ çekimi yaptım pazar günü bilgileri de doğru yazdım ama 2 gün oldu herhangi bir para akışı yok iban kısmına akbank usd hesabımı yazdım sıkıntı olur mu bir bilgin var mı?
usd hesabını yazan görmedim ben hocam ya ondandır yada birkaç güne gelir ben soyisim yazmadım ondan dolayı 13 gün sonra geldi

İşlemi iptal edip yeniden gönderim yapabiliyor muyum acaba öyle oluyorsa TR IBAN'ını yazayım harici bilgilerim doğru herhangi bir sıkıntı yok.

CSFloat'tan desteğe yazıp süreci hızlandırabilirsin belki ama direkt olarak iptal edemezsin. Ama yine de her türlü uzun sürer bende csfloata yazdım ona rağmen 13 gün sürdü.

Tüm bilgilerimi doğru girdiğimi düşünüyorum, Stripe sitesinde de ''paid'' yazıyor fakat hesabıma para gelmemiş, Stripe'da da bakiyem 0tl gözüküyor. Para direkt hesaba geliyor mu yoksa yanlış girdiğim için para gelmedi mi? Eğer bilgilerimi yanlış girdiysem param Stripe hesabıma nasıl geri geliyor?

Tüm bilgilerimi doğru girdiğimi düşünüyorum, stripe sitesinde de "paid" yazıyor fakat hesabıma para gelmemiş, Stripe'da da bakiyem 0TL gözüküyor. Para direkt hesaba geliyor mu yoksa yanlış girdiğim için para gelmedi mi? Eğer bilgilerimi yanlış girdiysem param stripe hesabıma nasıl geri geliyor?

Ben de yeni para çektim öyle hemen gelen bir şey değilmiş ayrıca komisyonlardan da bayağı da zarar ettim bir daha kullanır mıyım bilmem kullanırsam da +10$ overpay olarak ilan açarım skine göre. Benim de şu an 3 günü geçti hala paid yazıyor bekleyeceğiz yani yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı