CSGOFloat sitesinden para çekimi

CSFloat'tan ben yaklaşık 100 bin lira çekeceğim vergi ödemem gerekirmi.

Hocam çekimi yaptıktan sonra bilgilendirme yapar mısınız para ulaştı mı vs diye.

Bir de itemimiz satıldıktan sonra ne kadar süre içinde onaylamamız gerekiyor? Bir de satıldıktan sonra onaylamayıp iptal edersek %2 kesinti oluyor değil mi?

10 Haz 03:24 tarihinde durum Ödendi ye oldu.
Sitede Türk lirası olarak göründüğü için TL ibanımı verdim.
Banka olarak Enpara para 2 gündür hesapta bir hareket yok.

Hocam çekimi yaptıktan sonra bilgilendirme yapar mısınız para ulaştı mı vs diye.

Bir de itemimiz satıldıktan sonra ne kadar süre içinde onaylamamız gerekiyor? Bir de satıldıktan sonra onaylamayıp iptal edersek %2 kesinti oluyor değil mi?

CSFloat yerine bıçağı satın almak isteyen bir alıcıyla anlaştım o şekilde satış yaptım. Bir kişi satın alırsa 30 dakika içinde kabul edip 2 saat içinde de eşyayı göndermen lazım fakat %2 kesinti hakkında bir bilgim yok

CSFloat yerine bıçağı satın almak isteyen bir alıcıyla anlaştım o şekilde satış yaptım. Bir kişi satın alırsa 30 dakika içinde kabul edip 2 saat içinde de eşyayı göndermen lazım fakat %2 kesinti hakkında bir bilgim yok
Bende satış yaptım ama çekme yapmayacağım başka bir şey alacağım. Bende normalde başka satın almak isteyenlere satıyordum ilk defa csfloat kullandım. Satın alındıktan 24 saat içinde kabul etmeniz felan gerektiğini söylediler sadece ne kadar doğru bilmiyorum.

Vallahi parası direkt gelenler var bayağı uğraşıp parası gelmeyenler var ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum bu kadar beklediğim için skin aldım ByNoGame üzerinden satışa koydum fakat 200 doları TL'ye çevirmiştim stripe üzerinden bakalım bu sefer transfer süreci nasıl olacak açıkçası hiç ümidim yok

Bilgilendirme cevabıdır arkadaşlar banka hesap bilginize ad soyadı büyük harflerle ve doğru yazın ve İngilizce kelimeleri yazmanız gerekiyor İ ise I Ö ise O Ğ SE G şeklinde zaten yazarken kırmızı uyarı çıkıyor o uyarı olmasın Yapı Kredi olarak düzenledim ben ve 1 günde parayı gönderdiler daha öncesinde 20 gün uğraştım soy isim yazmamıştım para iade falan oldu 200 dolar çekim vermiştim 20 gün uğraştırdı şimdi her şeyi doğru yaptıktan sonra para tekrardan iade oldu tekrardan gönderildiğinde 1 günde para geldi 600 dolar daha çekim talebi verdim gene 1 günde gönderdiler bilginiz olsun arkadaşlar

Swift kodunu doğru girin oda çok önemli onu yazmayı unutmuşum Yapı Kredi için YAPITRISXXX Swift kodu

Dostum merhaba senin yaşadığın durumun aynısını yaşıyorum tam 20 gün oldu para hala ne hesabıma geldi ne de hesaba iade oldu bugün mail attım trace ID diye bir şey attılar bankaya söyledim banka dedi böyle bir kodla paraya bakamıyoruz şimdi benim ne yapmam gerekiyor 11k para az da değil
1750020935213.png

Bende bugün çekim yaptım, tahmini olarak ayın 18'inde göstermekte. Geldiği zaman tekrardan güncelleme yaparım.

Para hesaba geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı