- Makaleler
- 5
Bir kere yaşamıştım bu problemi ama killim silinmemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Rank yüksekse ESEA istanbul sunucuları güzel, genelde saygılı insanlar var ama o kadar iyi oyuncu değilim.Ne yabancı sunucusu yerli sunucu mu var? Hepsi dandik.
Rank yüksekse ESEA istanbul sunucuları güzel, genelde saygılı insanlar var ama o kadar iyi oyuncu değilim.
Hepsi dandik diyen ben değilim.Konumuz bu değil ama.
Konumuz bu değil ama.
Bu işe yaramaz platform insanlardan 5 dolar haraç kesiyor vermezsen hesabına resmen dolandırıcı diyor üstüne üstlük rezalet sunuculara mahkum ediyor. Bunun tek sorumlusu tekellik, çok kaldırdılar bir taraflarını hak edildiğimiz gibi muamele görüyoruz. 64 Tick'lerden ya da sürekli donmalardan hiç bahsetmiyorum. Ulan 200 saat CS oynamışım hala neyin haracını kesiyorsun da saçma sapan boyaları almaya muhtaç ediyorsun beni. Değil 5 dolar 1 kuruş yedirmem sizlere.
Son günlerde bende de olmaya başladı bu sorun. Tam orta yerde donuyor ve herhangi bir şekilde hareket edemiyorum oyuna çıkıp girince çözülüyor şaka gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.