Radeon dışında diğer 3 uygulama System32 klasörünün içerisinde ve bir süredir ekran kartını kullanıyor. Nedir bunlar bilgisi olan var mı? Araştırdım fakat neden ekran kartı kullanır onu bulamadım.
Şu an kullanım düştü bir süredir MSI Afterburner ile takip ediyordum yükselip alçalıyordu fakat hala kullanıyor.
Bilgisayarınızda hiç bilmediğiniz dosyalar vardır. Bunlardan biri olan csrss.exe dosyası nedir, ne demektir sorularının cevaplarını Webtekno'da sizin için anlattık.
“Client/Server Runtime Subsystem (csrss), İstemci Sunucusu Çalışma Zamanı Alt Sistemi veya csrss.exe, Win32 alt sisteminin kullanıcı modu tarafını sağlayan ve Windows NT 3.1 ve sonraki sürümlerinde bulunan Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir bileşenidir.”
Bilgisayarınızda hiç bilmediğiniz dosyalar vardır. Bunlardan biri olan csrss.exe dosyası nedir, ne demektir sorularının cevaplarını Webtekno'da sizin için anlattık.
“Client/Server runtime subsystem (csrss), istemci sunucusu çalışma zamanı alt sistemi veya csrss.exe, Win32 alt sisteminin kullanıcı modu tarafını sağlayan ve Windows NT 3.1 ve sonraki sürümlerinde bulunan Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir bileşenidir.”
Radeon dışında diğer 3 uygulama System32 klasörünün içerisinde ve bir süredir ekran kartını kullanıyor. Nedir bunlar bilgisi olan var mı? Araştırdım fakat neden ekran kartı kullanır onu bulamadım.