Csrss.exe nedir?

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
1679601989812.png

Radeon dışında diğer 3 uygulama System32 klasörünün içerisinde ve bir süredir ekran kartını kullanıyor. Nedir bunlar bilgisi olan var mı? Araştırdım fakat neden ekran kartı kullanır onu bulamadım.

1679602096435.png

Şu an kullanım düştü bir süredir MSI Afterburner ile takip ediyordum yükselip alçalıyordu fakat hala kullanıyor.

“Client/Server Runtime Subsystem (csrss), İstemci Sunucusu Çalışma Zamanı Alt Sistemi veya csrss.exe, Win32 alt sisteminin kullanıcı modu tarafını sağlayan ve Windows NT 3.1 ve sonraki sürümlerinde bulunan Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir bileşenidir.”

Kaynak: Vikipedi.

Bir sorun yok yani merak etmeyin.

Aktif Kaspersky korumam açık hocam. Virüs olduğunu düşünmüyorum fakat neden olduğunu sormuştum teşekkürler.

“Client/Server runtime subsystem (csrss), istemci sunucusu çalışma zamanı alt sistemi veya csrss.exe, Win32 alt sisteminin kullanıcı modu tarafını sağlayan ve Windows NT 3.1 ve sonraki sürümlerinde bulunan Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir bileşenidir.”

- Kaynak: Wikipedi

Bir sorun yok yani merak etmeyin.

Araştırdım fakat neden ekran kartı kullanır onu bulamadım.

Eki Görüntüle 1712406

Radeon dışında diğer 3 uygulama System32 klasörünün içerisinde ve bir süredir ekran kartını kullanıyor. Nedir bunlar bilgisi olan var mı? Araştırdım fakat neden ekran kartı kullanır onu bulamadım.

Eki Görüntüle 1712407

Şu an kullanım düştü bir süredir MSI Afterburner ile takip ediyordum yükselip alçalıyordu fakat hala kullanıyor.

Windows sistem programı virüs sayılmaz ancak çok kullanım varsa virüs olma ihtimali var bazı virüsler kendini öyle gösterebilir :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı