csrss.exe'den kurtulma yolu nedir?

bfaam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncellikle olay şöyle başladı: Crack bir resim progamı indirmek istiyordum.(bu bir hataydı😞) progamı çalıştırdım ancak birden virüs uyarısı geldi Defender'dan uyarı geldi adı csrss. Trojan gibi bir şeydi. Otomatik olarak kaldırıldı herhalde düzeldi dedim içimden ama 1-2 gün sonra uyarılar daha fazla gelmeye başladı. Bunlar gibi: Trojan:Win32/Azorult!ml, Trojan:Win32/Ceprolad.A ve Trojan:Win32/Azorult.PAE!MTB gibi onlarca şey. Bunların bir keylogger olduğunu düşünüyorum acaba bana birisi bunlardan kurtulmanın yolunu uzun uzun anlatabilir mi?

gh.PNG

Ve C:\Windows\rss\csrss.exe'yi aramaya başladım ama bulamadım sanki yok. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atar mısın? Net user pek bulmaz ama bazen virüsler çıkıyor oradan bir kişide çıkmıştı siz yine de fotoğraf atın kullanıcı isminizi sansürleyip.

Bu hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (140)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (140)_LI.jpg
    204,6 KB · Görüntüleme: 56
Tamam hocam temiz sanırım. Bu arada bu konuda konuşmayalım içinizde bir soru varsa başka konu açın beni etiketleyin orada çözelim sorunu.

Teşekkürler hocam elim ayağım titredi bende daha önce oyun indirdim bilgisayara virüs bulaştı o yüzden korktum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı