Cst jet vs cst rock Hawk

Gökay21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisini alayım çok kararsızım. Cst jet amber yanakdan dolayi güzel gözüküyor ama almayın diyorlar. Cst rock Hawk güzel midir 2.40 modeli hangisini önerirsiniz? Kron XC 150 marka bisikletim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hangisini alayım çok kararsızım. Cst jet amber yanakdan dolayi güzel gözüküyor ama almayın diyorlar. Cst rock Hawk güzel midir 2.40 modeli hangisini önerirsiniz? Kron XC 150 marka bisikletim var.

Ben yaklaşık 7 senedirli bu sektörün içerisindeyim cst kullanmam kullandırtmam bütçenizi söylerseniz daha iyi bir lastik önerebilirim.

Hocam 2 tane alacağım toplam 2500.

Ön arka farklı lastik önereceğim diş yapısı arka daha hafif ön daha agresif olacak.

Ön:SCHWALBE NOBBY NIC PERFORMANCE 29x2.25 ADDIX E-50 TELLİ DIŞ LASTİK
Arka:Schwalbe 29x2.25 Smart Sam K-Guard Dış Lastik Gri - Schwalbe - 29 Mtb Dış Lastikler -
Eğer kondisyonuna güveniyorsan ve sağlam bir lastik istiyorsan
Ön:Continental Der Kaiser Projekt 29x2.40 Tubeless Ready Dış Lastik Dış Lastik CONTINENTAL
Arka:Schwalbe 29x2.25 Smart Sam K-Guard Dış Lastik Gri - Schwalbe - 29 Mtb Dış Lastikler -

Ben şu anda öne continental der kaiser 29X2.40 arkaya ise schwalbe nobby nic 29X2.25 kullanıyorum bu turlarda ve gezilerde biraz yoruyor ama arazide taviz vermiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı