CTRL ses kapatıyor-açıyor, Windows tuşu PC kapatıyor

surafu

Hectopat
CTRL tuşuna basınca ses kapatıp açıyor, Windows simgesi(solctrl ile solalt ortasındaki başlat tuşu) bilgisayarı kapatıyor cidden anlayamadım. Yeni klavye aldım sorunum çözülmedi ve bu sürekli olan bir şey değil 1 2 ayda bir dadanıyor. 2 3 gün sonra düzeliyor, yine 1 2 ay sonra oluyor.

Virüs ile alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen orijinal kullanıcısıyım. Steam'den oyun oynamak harici pek kullanmıyorum bilgisayarı.
Windows7 de hiç böyle problemlerle karşılaşmadım. Ne zaman Windows10'a geçiş yaptım sorunlar baş gösterdi, cidden sıkıldım, benim gibi sürüyle insanda yaşıyormuş bunu.
Format atmayı da denedim düzelmedi. Yine aynı yine aynı.

En iyisi işletim sistemi değiştirmek. Ben Windows 10'u sadece oyun oynamak vs. için kullanıyorum. Şimdi ödev yapmam gerektiği için Windows 10'a geçtim. Ama bunlar dışında hep Arch kullanıyorum. Hem çok daha hızlı hem de hiçbir sorunu yok. Arch olmasa bile değiştirmenizi öneririm.

En iyisi işletim sistemi değiştirmek. Ben Windows 10'u sadece oyun oynamak vs. için kullanıyorum. Şimdi ödev yapmam gerektiği için Windows 10'a geçtim. Ama bunlar dışında hep Arch kullanıyorum. Hem çok daha hızlı hem de hiçbir sorunu yok. Arch olmasa bile değiştirmenizi öneririm.

Açıkcası bu kadar basit ve muhtemelen Microsoft'un olan hata yüzünden Linux'a geçmek istemiyorum oldukça kullanışlı Windows 10 fakat işte böyle hataları deli ediyor beni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı