CTRL veya Shift basmamak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan MzSe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.178
Shift bile hata olduğunu düşünüyorum şu an.

CTRL basmamak eğilip sabit durmamak demek yani mantıklı çünkü rakip CTRL basmayıp strafe atarken sen CTRL basıp eğilirsen çok rahat kafana yersin mermiyi çünkü sabit duruyorsun rakip ise durmuyor. Strafe ne bilmiyor isen YouTube'dan bu konu hakkında videolara bakabilirsin.
Hiç Shift basmamak ise saçmalık. Sadece doğru zamanda basmalısın.

Gövden ve kafanın yakınlık oranı artması seni daha çok tehlike de tutar eğildiğinde sadece reflekslerine güven oynarken anında rakibin kafasına gitsin aimin.

Önemli olan zaten bu olaya kendinizi alıştırmak bir zamandan sonra otomatik olarak aiminiz düşmanlarınızın kafasına gidecek. Bu biraz uzun sürebiliyor tabikii hellian bir ay aim çalışma isimli gibi bir video atmıştı bulursanız seyredin bence.

Yani ben 1 ay kadar aim çalışmıştım sadece bir de DM atıyordum Valorant ve CS de CTRL kaldırıp sadece HS oynadım altından immoya yükseldim zorlasam Radiant olacağım. Ama bu çalışma süreci boyunca insan çok sıkılıyor neyse ki Spotify her zaman yanımda. :)

CTRL basmak düşman eğer (bence) 40-100 metre uzaklığındaysa işe yarar. Ama CTRL basmanın en büyük sorunu düşmanın size kafa yerine vücuttan vurduğu zamandır.

Arkadaşlar fark ettim ki daha iyi aim alınıyor. Mantıklı mı?

Valorant için konuşuyorsak ben CTRL tuşunu oyundan sildim, hiç basmıyorum. Eskisine göre iyi oynuyorum. Shift tuşunu kaldırmanız saçmalıktan öteye gitmez. Shift oyun için çok önemlidir. Dediğim gibi rahat ederseniz CTRL'yi oyundan kaldırın hiç basmamak için. Fakat one tap becerinizin ve reflekslerinizin yeterli olması lazım. Spray atmaya çalışırsanız yüksek ihtimalle silmeniz daha kötü olacaktır. Osu oynamanızı öneririm. Aiminizi gerçekten baya güzelleştiriyor.

Valorant için konuşuyorsak ben CTRL tuşunu oyundan sildim, hiç basmıyorum. Eskisine göre iyi oynuyorum. Shift tuşunu kaldırmanız saçmalıktan öteye gitmez. Shift oyun için çok önemlidir. Dediğim gibi rahat ederseniz CTRL'yi oyundan kaldırın hiç basmamak için.

Ben aldım çok nadiren kullanıyorum yine de kendinizi alıştırmayın CTRL olayına Valorant'ta.

CTRL tuşunu kaldırdım dediniz ya ben aldım kullanıyorum manasında söyledim biraz uykusuzum yanlış söylemişim. Kullanıyorum fakat aşırı nadiren.

Gecenin bu saatinde normal hocam :D. Ben artık kullanmayı düşünmüyorum, gerçekten aimim böyle daha iyi. Pearl'deki su kısmındaki yerden geçemiyorum ama :D o biraz problem oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı