slm.ycl02
Hectopat

Daha fazla  

- Minidump Rapor Linki
 - https://drive.google.com/file/d/1dyJaBv_uA5P1Y-XYniBOKuOdneQRwcY5/view?usp=drive_link

- RAM
 - Lexar Thor 3200Mhz 8+8gb

- SSD veya HDD modeli
 - WD Black SN770

- Ekran kartı
 - Zotac 4060 Twin Edge

- Anakart
 - Asrock B450M r4.0

- İşlemci
 - Ryzen 5 5600x

Merhaba öncelikle iyi Sosyaller. Forumda yeniyim ve kurallara uymaya çalıştığımı belirterek buna rağmen hata yapmışsam yetkililerin konuyu kapatmak yerine düzenleme inisiyatifinde bulunmalarını isterim.
Soruna geçmeden ufak bir özet geçeyim. Bilgisayarı ayın 21'inde topladım. Yaklaşık 1 hafta da sorunsuz kullandım.
Ayın 28'inde yeni aldığım diski taktım. Hazır açmışken bilgisayarı da ufak fanla temizleyip kullanmaya başladım. O günden beri bu sorun ortaya çıktı.(muhtemelen tesadüf)
Sorunum şu: Win, alt, CTRL, Shift, rctrl, rshift ve Alt Gr tuşlarım bir anda takılı kalıyor.
Fotoğraf:

Hemen akla klavye geliyor, evet. Fakat bilgisayarı klavyesiz kullanmama rağmen sorun tekrar etti. Ve ekran klavyesinde basılı tuş görünmüyordu. Sadece klavye test sitelerinde basılı görünüyor.
Gerçekten çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Bu sorun düzelsin diye yeniden başlattığım sırada aldığım iki adet mavi ekranın minidump dosyalarını da ekledim.

Soruna geçmeden ufak bir özet geçeyim. Bilgisayarı ayın 21'inde topladım. Yaklaşık 1 hafta da sorunsuz kullandım.
Ayın 28'inde yeni aldığım diski taktım. Hazır açmışken bilgisayarı da ufak fanla temizleyip kullanmaya başladım. O günden beri bu sorun ortaya çıktı.(muhtemelen tesadüf)
Sorunum şu: Win, alt, CTRL, Shift, rctrl, rshift ve Alt Gr tuşlarım bir anda takılı kalıyor.
Fotoğraf:
Hemen akla klavye geliyor, evet. Fakat bilgisayarı klavyesiz kullanmama rağmen sorun tekrar etti. Ve ekran klavyesinde basılı tuş görünmüyordu. Sadece klavye test sitelerinde basılı görünüyor.
Gerçekten çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Bu sorun düzelsin diye yeniden başlattığım sırada aldığım iki adet mavi ekranın minidump dosyalarını da ekledim.
BIOS sıfırlandı.
DDU ile driver silinip tekrar kuruldu.
Klavye söküldü.
Yeni SSD söküldü.
Tüm USB aygıtları söküldü.
Memtest ile 1 saat 40 dakika test yapılıp test geçildi.
Bu sorun yaşanırken FurMark ile GPU test edildi(değerler sorunsuz)
Eski GPU driveri kuruldu.
Windows temiz kurulumla kuruldu.
Yapışkan tuşlar kapalı.
		DDU ile driver silinip tekrar kuruldu.
Klavye söküldü.
Yeni SSD söküldü.
Tüm USB aygıtları söküldü.
Memtest ile 1 saat 40 dakika test yapılıp test geçildi.
Bu sorun yaşanırken FurMark ile GPU test edildi(değerler sorunsuz)
Eski GPU driveri kuruldu.
Windows temiz kurulumla kuruldu.
Yapışkan tuşlar kapalı.

Son düzenleme: