tspmb7
Decapat
Hayır, sisteme birdenbire "şu kartı bi'kapat aç" şeklin yaklaştın, ekran kartını tanımlayan sürücüyü devre dışı bırakınca bir an, sistem "bu ne kim?" oldu o yüzden öyle yazıyor.Neden donanım hatası yazıyor ekran kartına zarar mı verdim?
Ne işe yaradığını bilmeden meraktan yaptın değil mi? Ekran kartı sürücünü resetledin sadece. Korkacak bir şey yok. Bir dahaki sefere kombinasyonları yapmadan ne işe yaradıklarını araştırırsın artık tecrübelisin.Başlıkta da gördüğünüz gibi bu kombinasyonu yaptım ve siyah ekranda kaldi sistem. Laptop'u güç düğmesinden kapattım açtığımda 2 tane hata gördüm.
Neden donanım hatası yazıyor ekran kartına zarar mı verdim?Ne işe yaradığını bilmeden meraktan yaptın değil mi? Ekran kartı sürücünü resetledin sadece. Korkacak bir şey yok. Bir dahaki sefere kombinasyonları yapmadan ne işe yaradıklarını araştırırsın artık tecrübelisin.
Hayır, sisteme birdenbire "şu kartı bi'kapat aç" şeklin yaklaştın, ekran kartını tanımlayan sürücüyü devre dışı bırakınca bir an, sistem "bu ne kim?" oldu o yüzden öyle yazıyor.Neden donanım hatası yazıyor ekran kartına zarar mı verdim?
Ekran kartını resetlediğini biliyordum ama siyah ekranda kalmıyordu hiç. İlk defa karsılaştım böyle bir şeyle.Hayır, sisteme birdenbire "şu kartı bi'kapat aç" şeklin yaklaştın, ekran kartını tanımlayan sürücüyü devre dışı bırakınca bir an, sistem "bu ne kim?" oldu o yüzden öyle yazıyor.
Bir şeyleri denemeden önce araştırmayı unutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.