Cube iWork8 ultimate driver

frhtzkan

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2016
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar konu Cube iWork8 ultimate sürücülerini içerir. Yurtdışından alınan cube marka tabletlerde format sonrası dokunmatik ekran sorunu çıkabiliyor. Bu arızanın giderilmesi adına bu sürücüleri kullanabilirsiniz. Hocam sözü size bırakıyorum. @Erkan Çevik

@Erkan Çevik hocam ?
 
Bu içerisinde bulunan SileadTouch.fw dosyasını system32/drivers dizinine atıp sistemi yeniden başlatıyorsunuz. Ondan önce tabiki aygıt yöneticisinden driver dosyasını tanıtıp kuracaksınız.
 
Peki aygıt yöneticisinden dosyayı nasıl tanıtacağımızı anlatır mısınız acaba ? Teşekkürler dosya için.

Sileadtouch adında farklı uzantılı dosyalar daha var onları kullanacak mıyız peki ?
 
Elbette, Human Interface Device adı altında dokunmatik ekranın üzerinde sağ tıklayın ve sürücü yazılımı güncelleştir deyin, daha sonra o bahsettiğiniz klasörün içindeki klasörde bulunan dosyaları bir klasöre atın ve sürücü yazılımını bilgisayarımda ara dedikten sonra bu attığınız klasörü gösterin. Sürücü yüklendikten sonra yeniden başlatın ve yukarıdaki mesajımda bulunan dosyayı o adı geçen dizine kopyalayın ve tekrardan yeniden başlatın, kalibre edilmiş bir biçimde sisteminiz çalışacaktır.
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

@Erkan Çevik Hocam merhabalar. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Tabletim bugün geldi biraz kullandım ama çift işletim sistemli geldi ve durumu bildirdim. Ama yaşadığım sıkıntı şu tableti uyku moduna almıştım windows 10 da iken ve şuan tablet hiç açılmıyor. Şarja bağladığımda ışık yanıyor ama ekran gelmiyor bir bilginiz var mı acaba bu konuda ?
 
Muhtemel şarjı bitti ve cihazın az da olsa şarj olması gerekiyor. Ek olarak şarj cihazınız 2a diye düşünüyorum. Eğer böyle ise açılması gerekli.
 
@Erkan Çevik Hocam uyku moduna aldığımda %52 idi. 20 dakikada imkansız yani bitmesi hiç bir şey yapmıyordu çünkü çok şaşkınım şuan. Samsung telefonlarının şarj aletiyle şarj ediyorum şuan 5V 2A çıkış veriyor ne yapmalıyım sizce hocam ?
 
Muhtemel olmayacak ama gene de deneyin. Çünkü cihazın power tuşu biraz değişik işliyor. Şarj etmeyi bırakın ve bu gece kalsın, muhtemel tamamen kapatır kendisini. Driver sorunu gibi gözüktü bana.
 
Güç düğmesine uzun süre basılı tutarak bekler misiniz? 30 sn ye kadar, bir gelişme olacak mı.
Hocam hiçbir gelişme yok ne yazıkki hala aynı açılmıyor. Yaklaşık 30 dakikadır şarjda.

@Aziz Can YÜCEL Hocam ne hikmetse 3. bastığımda açıldı

@Erkan Çevik @Aziz Can YÜCEL Şuan tablet açıldı windows sistemine girdim ve şarjı %62. Kapatıp tekrar açayım mı? Sizce neden olmuştur ne yapmalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı