Sanal kart aç onunla almayı dene.
Başka kart varsa onla deneyin paparada sorun olabilir veya daha düşük miktar yatırmayı deneyin.
Tamam hocam isterseniz burdanda anlatırdımda gerek yok kullanmayacaksanız uzun iş.1) Özelden yardımlaşmak yasak.
2)Konuyla alakasız mesajlar atmayın skin almak istemiyor bakiye yüklemek istiyor ve skinleri satarken zaten komisyon kesecek boşuna uğraşmaya değmez, ayrıca neden güvenelim?
Hocam kavga etmek yerine konuya odaklansanız? Açtım dedim zaten.Sanal kart aç onunla almayı dene.
İkisinide denedim olmadı.Hocam Visa ile deniyorsan Mastercard'ı seç.
Daha düşük miktar denedim olmadı. Farklı kartı şuan deneyemem.Başka kart varsa onla deneyin paparada sorun olabilir veya daha düşük miktar yatırmayı deneyin.
Hocam kavga etmek yerine konuya odaklansanız? Açtım dedim zaten.
İkisini de denedim olmadı.
Daha düşük miktar denedim olmadı. Farklı kartı şu an deneyemem.
Hayalet ile denedim olmadı. Steam Desteği bekleyeceğim mecbur.Sanal değil de hayalet ile dene olmadı Steam destekten başkası çözemez. Ben Dün falan yatırdım, sorun sende olmalı.
Papara ile cüzdan bakiyesi almaya çalışıyorum beklenmedik hata uyarısı veriyor. Steam desteğe yazdım cevap bekliyorum sizlere de sorayım dedim belki daha erken çözerim diye. Genel sorun mu benimle alakalı mı?
Hocam 1 saat önce bende de olmadı eğer kart kayıtlıysa çıkart satın alırken baştan bilgileri gir ben de öyle oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.