Steam Cüzdan bakiyesi ile ne yapılabilir?

R4R4R

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller.

Eskiden kalma kasalarımı sattım 260 dolar bir bakiye mevcut hesabımda. Küçük bir araştırma yaptım fakat %50'ye varan komisyon kesintileri oluyor.

Fikirleriniz var ise yazarsanız çok sevinirim. İş nedeni ile çok fazla oyun oynayan birisi değilim nakite çevirmek daha iyi olacağı için fikirleriniz önemli.

İyi Sosyaller tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Hocam oyunlardan satılan itemler ve cüzdan kodları çekilemiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun alabilirsin. Çünkü cüzdan bakiyesi için 1 yıl limit var diye biliyorum. Daha sonra sıfırlanıyor. Ama emin değilim kontrol edin isterseniz hesabım kısmında bakiyenin yazdığı yerin altında yazar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdıklarınıza %20 indirim uygulayarak oyun satın alıp, hediye edebilirsiniz yapabiliyorsanız.

Hocam oyunlardan satılan itemler ve cüzdan kodları çekilemiyor diye biliyorum. Onun dışında oyun alabilirsin. Çünkü cüzdan bakiyesi için 1 yıl limit var diye biliyorum. Daha sonra sıfırlanıyor. Ama emin değilim kontrol edin isterseniz hesabım kısmında bakiyenin yazdığı yerin altında yazar.
Ben kasaları sattım fakat steamde para çekimi olmadığını biliyorum.
Biraz araştırdım 2 yol gördüm 1) oyun alacak birinin yerine oyun alıp hediye etmek veya 2) skin vb alıp başka platformlarda satmak.

2. yöntemde 7 gün bekletiyor steam takas için. 1. yöntemde zaten çok fazla oyun oynayan çevrem yok bu yüzden fikir almak istedim ama sanırım farklı yöntemi de yok gibi.

Yorum için teşekkür ederim

Tanıdıklarınıza %20 indirim uygulayarak oyun satın alıp, hediye edebilirsiniz yapabiliyorsanız.
Bunuda gördüm videolarda sanırım en mantıklı ve tek çare bu gibi. Ben farklı yöntemler var mıdır diye meraktan açtım konuyu.

Fikir ve yorum için teşekkür ederim

Hayır cüzdan bakiyemiz silinmez bir süresi yok.

Ben kasaları sattım fakat Steam'de para çekimi olmadığını biliyorum.
Biraz araştırdım 2 yol gördüm 1) oyun alacak birinin yerine oyun alıp hediye etmek veya 2) skin vb alıp başka platformlarda satmak.

2. yöntemde 7 gün bekletiyor Steam takas için. 1. yöntemde zaten çok fazla oyun oynayan çevrem yok bu yüzden fikir almak istedim ama sanırım farklı yöntemi de yok gibi.

Yorum için teşekkür ederim.

Bunu da gördüm videolarda sanırım en mantıklı ve tek çare bu gibi. Ben farklı yöntemler var mıdır diye meraktan açtım konuyu.

Fikir ve yorum için teşekkür ederim.

En mantıklısı 1. yol geliyor ama çevrenizde oyun oynayan çok kimse yoksa o sıkıntı olabilir.

başkalarını sevindir veya popüler ve güzel olan oyunlar al bütün yaz onları oyna

Hayır cüzdan bakiyemiz silinmez bir süresi yok.

En mantıklısı 1. yol geliyor ama çevrenizde oyun oynayan çok kimse yoksa o sıkıntı olabilir.
Kendim bile fazla oyun oynamayan birisiyim yakın zamanda tekrar öylesine CS2 indirdim. Rastgele envatere girince kasaları gördüm :)

başkalarını sevindir veya popüler ve güzel olan oyunlar al bütün yaz onları oyna
Bir zaman sonra sanırım öyle olucak hocam.

Burada yeni olmam ve @Çaçoo arkadaşın tavsiyesi üzerine 1 arkadaşın istediği 10 dolara kadar olan bir oyunu hediye edeyim.

Son düzenleme:
Bunun için "Konu Dışı" kategorisinde hediye konusu açabilirsiniz hocam. 😇

Kendim bile fazla oyun oynamayan birisiyim yakın zamanda tekrar öylesine CS2 indirdim. Rastgele envatere girince kasaları gördüm :)

Bir zaman sonra sanırım öyle olacak hocam.

Burada yeni olmam ve @Çaçoo arkadaşın tavsiyesi üzerine 1 arkadaşın istediği 10 dolara kadar olan bir oyunu hediye edeyim.

Hocam ciddi iyi bir insansınız. Ne kadar sürede 240 dolarlık kasa kazandınız? Bende alıp kasmayı düşünüyorum her seferinde para bulmak zor oluyor.

Hocam ciddi iyi bir insansınız. Ne kadar sürede 240 dolarlık kasa kazandınız? Bende alıp kasmayı düşünüyorum her seferinde para bulmak zor oluyor.
Belirttiğim gibi kasalar sanırım seneler öncesinden kalma yaklaşık 1 ay önce CS2 indirdim ve geçenlerde kasaların olduğun farkettim. Mobil doğrulama felan süreci sonunda bugün sattım.
Yani malesef ne kadar sürede kastığımı söyleyemem yalnış bilgi vermiş olurum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı