Steam Cüzdan iadesinde para cinsi anlamında problem çıkar mı?

bogacc22

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben Steam'e 75 dolar değerinde bir cüzdan bakiyesi yükledim. Bugün ise kartıma iadesini istedim iadem onaylandı fakat bankanın bana SMS olarak attığı mesajda ise 50 dolar yerine 50TL yazıyordu. Aynı şekilde 10 dolar yerine 10 TL yazması gibi. Bu cidden 50TL olarak mı iade edilir yoksa 50 doların TL karşılığı olarak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yazım yanlışı. Mesajları bot gönderiyor ondan dolayı olabilir. İade tam ücreti gelir. Bunu Steam geri gönderiyor.

Steam'in attığı mailde 50 dolar iadesi olarak yazıyor, bankanın attığı SMS yanlış o zaman anladığım kadarıyla?

Evet. Banka Steam'in gönderdiği parayı direkt sana aktaracak. Eksik bir durum olursa Steam'den dolayı olur muhtemelen. Kafanıza takılmaması amacıyla sabah bankayı arayın isterseniz.

Evet. Banka Steam'in gönderdiği parayı direkt sana aktaracak. Eksik bir durum olursa Steam'den dolayı olur muhtemelen. Kafanıza takılmaması amacıyla sabah bankayı arayın isterseniz.
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için, iyi akşamlar dilerim. Moderatörler konuyu kapatabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı