Steam Cüzdan ile alınan oyunun iadesi ne zaman yatar?

gentle boy

Decapat
Daha fazla  
Cüzdanımdaki para ile oyun satın aldım iade ettim Rust almak için. Rust indirimi 3 Haziran'da bitiyor ben 30 Mayıs'ta iade ettim ama hala bir şey yok. Birkaç yerde Steam cüzdan ile alınıp iade edilirse 24 saatte geliyor diye gördüm fakat gelmedi hala para?

Hesaptan hesaba değişiyor bu durum benim 1 günde geliyor iade genelde hesabıma, kardeşimin hesabına 1 günü biraz geçiyor algoritma neye göre işliyor bilmiyorum ama tahminlerime göre harcanan miktara göre olabilir.

Cüzdanımdaki para ile oyun satın aldım iade ettim Rust almak için. Rust indirimi 3 Haziran'da bitiyor ben 30 Mayıs'ta iade ettim ama hala bir şey yok. Birkaç yerde Steam cüzdan ile alınıp iade edilirse 24 saatte geliyor diye gördüm fakat gelmedi hala para?

Karta iade kadar uzun sürmüyor. Maksimum 2-3 gün sürer.

Rustın steam sayfasına bakın biteceği saate kadar yazar. 1 saat önceye kadar bekleyin hala yatmamış olursa kendi paranızla alırsınız.

Eğer karta iade istediyseniz bankaya göre değişir. Cüzdan'a iade istediyseniz 1-2 güne iade edilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı