Cüzdanda maket bıçağı taşımak yasak mı?

Yakalanırsan disipline gidersin abartırlarsa okuldan atılabilirsin veya ifade bile verebilirsin.

Hocam bizim okulda bir arkadaş maket bıçağı yakalatmıştı bıçağa el konulması haricinde sorun olmadı.

Önce bıçak kullanmasını biliyor musun kendine onu sor. Cevabın evetse panik anında karşı tarafı nasıl bertaraf ederim diye sor bunada cevabın varsa bıçak taşı. Bu arada eğer çektiysen kullanman gerekir yoksa onu sana monte ederler şayet karşı tarafa kaptırırsan. Ek olarak hayatın boyunca hemen hemen bir daha karşılaymayacağın ya da hayatının bir döneminde karşılaşacağın kötü insanlar için kendini yakma. 5 dakikalık öfke gençliğini bitirir.

Önce bıçak kullanmasını biliyor musun kendine onu sor. Cevabın evetse panik anında karşı tarafı nasıl bertaraf ederim diye sor bunada cevabın varsa bıçak taşı. Bu arada eğer çektiysen kullanman gerekir yoksa onu sana monte ederler şayet karşı tarafa kaptırırsan. Ek olarak hayatın boyunca hemen hemen bir daha karşılaymayacağın ya da hayatının bir döneminde karşılaşacağın kötü insanlar için kendini yakma. 5 dakikalık öfke gençliğini bitirir.
Bıçak taşıyacak, bıçağı çekecek, saplayacak cesaret herkeste yoktur hocam.

Liseye yeni geçiyorum ve meslek lisesine gidiyorum çok iyi bir lise olduğu söylenemez kendimi korumak amacıyla cüzdanımda maket bıçağının sadece bıçağını peçeteye sarıp koysam sorun olur mu? AVM de falan X-ray cihazına koymayacağım için sorun olacağını sanmıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yakalanırsan okuldan atılırsın veya uzaklaştırma yersin ayrıca öfke kontrolün yoksa (bazı durumlarda olsa bile) yanlış bir şey yapabilirsin karşı tarafa bir zarar verirsen ve seni şikayet ederse bayağı ceza yersin bunun yerine bir dövüş sporu öğren ve kimseye bulaşma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı