Steam Cüzdandan izinsiz alışveriş yapıldı

ardr

Decapat
Daha fazla  
Bundan 2 gün önce Gmail hesabımı çaldırmıştım sonra geri kurtardım, bugün ise Steam cüzdanımdan para gittiğini ve benden habersiz Dota 2 eşyası alındığını gördüm. Bu konu hakında ne yapmalıyım? Steam hesabım tehlikede mi? Steam hesabımda telefon doğrulaması var.

Bundan 2 gün önce Gmail hesabımı çaldırmıştım sonra geri kurtardım, bugün ise Steam cüzdanımdan para gittiğini ve benden habersiz Dota 2 eşyası alındığını gördüm. Bu konu hakında ne yapmalıyım? Steam hesabım tehlikede mi? Steam hesabımda telefon doğrulaması var.
Steam desteğe yazın eğer hesabınıza bir giriş olmuşsa ip sine kadar veriyorlar.

Steam hesabınız da çalınmış. Pazardan ucuz ürünleri cüzdanınızda ki bakiye kadar satın alarak cüzdanınızı boşaltıyorlar. Steam hesabınızın şifresini değiştirin. Harcanan tutarı geri almanız maalesef mümkün değil. Steam destek bu konuda yardımcı olmaz.

Steam hesabınız da çalınmış. Pazardan ucuz ürünleri cüzdanınızda ki bakiye kadar satın alarak cüzdanınızı boşaltıyorlar. Steam hesabınızın şifresini değiştirin. Harcanan tutarı geri almanız maalesef mümkün değil. Steam destek bu konuda yardımcı olmaz.

Hocam Steam şifresi Gmail şifresinden farklıydı nasıl çaldılar anlayamadım.

Hocam Steam şifresi Gmail şifresinden farklıydı nasıl çaldılar anlayamadım.
Gmailinizin çalınması ile alakası olmayabilir. Gmail hesabınızı nasıl çaldırdınız mesela? Siz sadece gmail hesabınızın çalındığını sanıyorsunuz muhtemelen, yanında başka hesaplarınız da çalınmış olabilir. Geçmişte benim de başıma gelmişti. Neredeyse tüm mail hesaplarım, oyun hesaplarım falan çalınmıştı. Steam'de 10 dolarlık bir zarardan sonra tüm önlemleri alabilmiştim.

Gmailinizin çalınması ile alakası olmayabilir. Gmail hesabınızı nasıl çaldırdınız mesela? Siz sadece Gmail hesabınızın çalındığını sanıyorsunuz muhtemelen, yanında başka hesaplarınız da çalınmış olabilir. Geçmişte benim de başıma gelmişti. Neredeyse tüm mail hesaplarım, oyun hesaplarım falan çalınmıştı. Steam'de 10 dolarlık bir zarardan sonra tüm önlemleri alabilmiştim.

Güvenilir olmayan bir siteye Gmail ve şifremi vermiştim DC ile Epic hesabımda çalında ama onlarda Gmail'ime bağlıydı zaten.

Güvenilir olmayan bir siteye Gmail ve şifremi vermiştim DC ile Epic hesabımda çalında ama onlarda Gmail'ime bağlıydı zaten.
Steam hesabınız da bir şekilde çalınmış hocam başka bir açıklaması yok maalesef. Umarım zararınız çok yüksek değildir. Bir an önce Steam hesabınızın şifresini değiştirerek önlem alın. Steam Destek tarafında bir yerde yakın zamanda giriş denemeleri gibi bir ekran vardı. Oradan hangi tarihte nereden hesabınıza giriş yapıldığı vs. gözüküyor. Muhtemelen orada da sizin haricinizde bir giriş görürsünüz.

Steam hesabınız da bir şekilde çalınmış hocam başka bir açıklaması yok maalesef. Umarım zararınız çok yüksek değildir. Bir an önce Steam hesabınızın şifresini değiştirerek önlem alın. Steam destek tarafında bir yerde yakın zamanda giriş denemeleri gibi bir ekran vardı. Oradan hangi tarihte nereden hesabınıza giriş yapıldığı vs. gözüküyor. Muhtemelen orada da sizin haricinizde bir giriş görürsünüz.

Şifremi değiştirdim ama sizin bahsetiğiniz yeri bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı