MSÜ sınavında Türkçe soruları nasıl çıkar?

Sana matematik için 10 günde temel oluşturma bıyıklı matematiiğin kitabını önerirebilirim 10 net kazndırır ve astsubaylık için yeteerli

ne taktiklei
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu playliste bakabilirsin.

Biyoloji ağırlıklı ilerliyorum.

Hocam matematik bende 0 toplama bölme çarpma çıkarma harici hiçbir şey yok.

Reis işelem önceliğinden başla kolaydır çıtırdır başta zorlar sonradan alışırsın maddi durmun varsa dediğimni kitabı alabilirsin ancak MSÜ sağlık olur mülakat olur bu gibi şeyler sorun varsa söyle.

Reis işelem önceliğinden başla kolaydır çıtırdır başta zorlar sonradan alışırsın maddi durmun varsa dediğimni kitabı alabilirsin ancak MSÜ sağlık olur mülakat olur bu gibi şeyler sorun varsa söyle.

Hayır sağlık mülakat gibi şeylerde problemim yok ama Türkçe netim yetersiz olduğunu düşünüyorum biyolojiden 1 2 net geliyorsa geliyor sosyalim büyük bir bölümü üstleniyor Türkçe yerine Türkçeyi arıtırıp matematik 2 3 net yabilsem keşke. Söylediğin kitabi alacağım inşallah faydası olur

Hayır sağlık mülakat gibi şeylerde problemim yok ama Türkçe netim yetersiz olduğunu düşünüyorum biyolojiden 1 2 net geliyorsa geliyor sosyalim büyük bir bölümü üstleniyor Türkçe yerine Türkçeyi arıtırıp matematik 2 3 net yabilsem keşke. Söylediğin kitabi alacağım inşallah faydası olur.

Reis istersen şey yap matematik illa çalışmayacağım büyük risk alacağım dersen Kara Harp Okulu sözelden gir netlerin fen değil ama 10 net artırman lazım her iksini de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı