Cumhurbaşkanı adayınız kimdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes Erdoğan gitsin diyor ama kimse Erdoğan giderse kim gelecek diye düşünmüyor. Erdoğan her ne kadar aşırı eleştirilse bile ülkeyi askeri ve teknolojik alanlarda oldukça ileri taşıdı. Şuan kime sorsan aynı şeyi söyler, hep "hayat çok pahalı" tarzından konuşuyorlar. Daha hiç başka bir sebepten konuşan görmedim, belki "eğitim sistemi" olabilir. Kemal neredeyse hiç seçilemedi ve günümüz CHP'si sol gerici gruplarla kol kola. Mansur ise Erdoğan'ın kusuru olarak görülen "gençlerin sevdiği" alanlarda çok başarılı, yeni nesil platformlara ayak uyduruyor ve gençlerin hoşuna gidecek şeyler yapıyor. Bu dönemde koltuğunu sağlamlaştırmak için yapabileceğin en iyi şey gençlerin ucuza ve kaliteli yaşamasını sağlayabilmektir, teknolojik ürünlerin vergisi azaltmak gibi. Türkiye hala nispeten refah ve Avrupai bir ülke, Mansur bunu arttıracaktır. Yani seçeneklerimiz çok kötüyse Erdoğan daha iyi kalır, her ne kadar kötü olsa bile...
Ayrıca başka bir sebebi:
Eki Görüntüle 1175748
105348055-eg.jpg
Türkiye Avrupai bir ülkemi beni güldürmeyin lütfen. 80 milyon nüfuslu ülkede cidden Erdoğan'dan daha iyi yönetecek birinin olmadığını düşünenleri fazla ciddiye alamıyorum. Hayat çok pahalının yanı sıra bir kısmını sıralayayım ben sana:
  • Ayrımcılık.
  • Halka nefret aşılama.
  • İftira.(Yemediğimiz laf kalmadı. Bir ara fetöcü olduk, birden çapulcu olduk, birden bire yok vatan haini yok o yok bu olduk.)
  • Yolsuzluklar.
  • İstediğiniz kadar dış işler iyi deyin ama müttefiğimiz neredeyse kalmadı. Etrafımız düşman ile çevrili neredeyse.
  • İşsizlik.
  • Gençlere verilmeyen değer.
  • Eğitim sisteminin kötülüğü.
  • Mülteciler.
  • Torpiller.
Daha saymama gerek var mı? Yoksa yeterli mi?

Türkiye Avrupai bir ülkemi beni güldürmeyin lütfen. 80 milyon nüfuslu ülkede cidden Erdoğan'dan daha iyi yönetecek birinin olmadığını düşünenleri fazla ciddiye alamıyorum. Hayat çok pahalının yanı sıra bir kısmını sıralayayım ben sana:
  • Ayrımcılık.
  • Halka nefret aşılama.
  • İftira.(Yemediğimiz laf kalmadı. Bir ara fetöcü olduk, birden çapulcu olduk, birden bire yok vatan haini yok o yok bu olduk.)
  • Yolsuzluklar.
  • İstediğiniz kadar dış işler iyi deyin ama müttefiğimiz neredeyse kalmadı. Etrafımız düşman ile çevrili neredeyse.
  • İşsizlik.
  • Gençlere verilmeyen değer.
  • Eğitim sisteminin kötülüğü.
  • Mülteciler.
  • Torpiller.
Daha saymama gerek var mı? Yoksa yeterli mi?
Evet çok haklısınız, peki nasıl Erdoğan'dan iyi yönetecek kişi olmadığını düşündüğüm fikrine vardınız?

Evet çok haklısınız, peki nasıl Erdoğan'dan iyi yönetecek kişi olmadığını düşündüğüm fikrine vardınız?
Herkes Erdoğan gitsin diyor ama kimse Erdoğan giderse kim gelecek diye düşünmüyor. Erdoğan her ne kadar aşırı eleştirilse bile ülkeyi askeri ve teknolojik alanlarda oldukça ileri taşıdı.
Şu cümleden.

Öyle düşünmediğimi söyleyeyim o zaman. Sadece Kılıçdaroğlu yerine başkasını destekliyorum diye düştüğüm hallere bak :D. Devamını okuyun, ilk cümlede ne düşündüğümü belirtmedim.

Öyle düşünmediğimi söyleyeyim o zaman. Sadece Kılıçdaroğlu yerine başkasını destekliyorum diye düştüğüm hallere bak :D. Devamını okuyun, ilk cümlede ne düşündüğümü belirtmedim.
Okudum zaten. Ayrıca sizde benim cümlelerimi okusaydınız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey demediğimi anlardınız.

Okudum zaten. Ayrıca sizde benim cümlelerimi okusaydınız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey demediğimi anlardınız.
Güzel. Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey demediniz zaten, "haha" atanların bana ne dediğine bakın. Orada sizden bahsetmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı