Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'a karşı çıkanlar en büyük Cumhuriyet ve Atatürk düşmanıdır

Söylemek isterdim ama ban yemek istemiyorum.

Projenin mantıksız olduğunu savunuyorsunuz, sizden fikir isteyince de ben sıradan bir insanım anlamam diyorsunuz ve kendinizle çelişiyorsunuz.

Dediğim gibi herhangi bir çözüm önerisinde bulunmadınız. Tek söylediğiniz "bu proje kar etmez iptal edilsin" demek oldu. Kimse normal bir vatandaşı projeye karşı çıktığı için Vatan haini ilan etmez edemez. Ama bu albaylarınki normal bir karşı çıkma değil.

Sizin amacınız bağcıyı dövmek olmayabilir fakat bu adamların derdi bağcıyı dövmek. hiçbir şekilde örgütlenmeden tek başlarına sosyal medyadan fikirlerini dile getirmelerine kimse bir şey demezdi. Gecenin bir yarısı 104 kişi toplanıp bildiri yayınlamak farklı bir durum. Aba altından sopa göstermekten başka bir durum değil.

Uzun saatler bunu tartışmanın bir faydası olduğunu bilsem vallahi de tartışmaya devam ederdim ama nafile. Hayırlı günler 👍

Süveyş kanalı ile kanal İstanbul'u bir tutman çok mantıksız. Süveyş kanalı Afrika'nın etrafında değil direk Kızıldeniz'den geçişi sağlamıştır. Bu sayede yolu neredeyse 3 kat kısaltmıştır. Panama kanalı da aynı şekilde en alt taraftan değil direk ortadan geçişi sağlamıştır. Kanal İstanbul'da böyle bir şey olmayacak. Kanal İstanbul ayrıca deprem riskini arttıracak ve canlı çeşitliliğini yok edecek ve birçok kişinin hastalanmasını sağlayacak.
 
Söylemek isterdim ama ban yemek istemiyorum.

Projenin mantıksız olduğunu savunuyorsunuz, sizden fikir isteyince de ben sıradan bir insanım anlamam diyorsunuz ve kendinizle çelişiyorsunuz.

Dediğim gibi her hangi bir çözüm önerisinde bulunmadınız. Tek söylediğiniz ''Bu proje kar etmez iptal edilsin'' demek oldu. Kimse normal bir vatandaşı projeye karşı çıktığı için vatan haini ilan etmez edemez. Ama bu Albaylarınki normal bir karşı çıkma değil.

Sizin amacınız bağcıyı dövmek olmayabilir fakat bu adamların derdi bağcıyı dövmek. Hiç bir şekilde örgütlenmeden tek başlarına sosyal medyadan fikirlerini dile getirmelerine kimse bir şey demezdi. Gecenin bir yarısı 104 kişi toplanıp bildiri yayınlamak farklı bir durum. Aba altından sopa göstermekten başka bir durum değil.

Uzun saatler bunu tartışmanın bir faydası olduğunu bilsem vallahi de tartışmaya devam ederdim ama nafile. Hayırlı günler 👍
O amiraller çıkıp topluca açıklama yapmayacakta kim yapacak? Klavyenin başından ismi AGENT_47 olan biri mi?
Üstüne açıklama yapmak zorunda bıraktırdınız adamları, meclis başkanının yaptığı açıklamayı hatırlıyorsun herhalde :)
Mavi Vatan, Mavi Vatan diye slogan atmasını iyi biliyorsunuz ama şunu da ekliyeyim; o Mavi Vatan doktrini bu amiraller sayesinde ortaya çıktı.
 
Dayı ben bir şey anlamadım bu projeden. Herkes bir şeyler söylüyor.
 
İyi söylemiş. Kanal İstanbul´u desteklemekle cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olmaktan kurtulacağız demektir. Ya oğlunun adı Bilal olmayan herkes cumhuriyet ve Atatürk düşmanıdır deseydi? Bir de üstüne gemicikleri olmayan herkes cumhuriyet ve Atatürk düşmanı deseydi ya da hanımında 50.000 €´luk Hermes çantası olmayan ve en az 1150 odalık sarayda yaşamayan herkes cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olsaydı? Diyorum size; ucuz yırttık.
 
Atatürk kabartmasını ve hatıralarını kim ordudan çıkardı?
 
Siyasiler rüzgar nereye eserse oraya gidiyorlar. Bu duruma cok da sasirmamak lazim. Yeri geldimi Atatürkcü, yeri geldimi bir baskasi. Kendi cikarlari icin iyi olan neyse onu uyguluyorlar.
 

Geri
Yukarı