Arkadaşlar merhaba, Cupra leon almayı düşünüyorum daha önce kullanmayı deneyimleyen veya yakından inceleme fırsatı bulan varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, Cupra leon almayı düşünüyorum daha önce kullanmayı deneyimleyen veya yakından inceleme fırsatı bulan varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.
Civicler de direksiyonda sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Makyajlanan kasa da düzeltilmiştir gerçi ama yalıtım olarak sınıfına göre çok zayıf bence.Arac gayet guzel fakat bence fiyati cok yuksek, tasarim olarak rakiplerinden daha onde olabilir ama ben o fiyatlara kesinlikle Civic, SuperB veya Octavia tercih ederdim, elektrikli tarafinda da Mini Countryman var. Kisaca arac guzel fakat parasini eder mi tartisilir.
Net bir tecrubem yok emin degilim ama o sorun duzeldi diye duymustum, yalitima gelirsek rakiplerine gore baya zayif. Bu fiyatlarda en mantiklisi elektrikli tarafina sicak bakiyorsa konu sahibi Countryman gibi duruyor, Cupra Leon ile karsilastirildiginda bence daha premium ama Leon'da alinir cok guzel.Civicler de direksiyonda sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Makyajlanan kasa da düzeltilmiştir gerçi ama yalıtım olarak sınıfına göre çok zayıf bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.