Cupra Leon alınır mı?

rtn852

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Cupra Leon almayı düşünüyorum daha önce kullanmayı deneyimleyen veya yakından inceleme fırsatı bulan varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, Cupra leon almayı düşünüyorum daha önce kullanmayı deneyimleyen veya yakından inceleme fırsatı bulan varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.

İçi bayağı güzel ben beğenmiştim, daha önce Cupra Formentor incelemiştim onunla aynı içi var, bizde Seat leon MK3 var style paket açıkçası vag grubundan pek sorunumuz olmadı leon alınır bence, MK3 de bir sorun yok, MK4 de bir sorun yoktur diye düşünüyorum araba çok güzel duruyor.

Arkadaşlar merhaba, Cupra leon almayı düşünüyorum daha önce kullanmayı deneyimleyen veya yakından inceleme fırsatı bulan varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim.

Arac gayet guzel fakat bence fiyati cok yuksek, tasarim olarak rakiplerinden daha onde olabilir ama ben o fiyatlara kesinlikle Civic, SuperB veya Octavia tercih ederdim, elektrikli tarafinda da Mini Countryman var. Kisaca arac guzel fakat parasini eder mi tartisilir.

Son düzenleme:
Arac gayet guzel fakat bence fiyati cok yuksek, tasarim olarak rakiplerinden daha onde olabilir ama ben o fiyatlara kesinlikle Civic, SuperB veya Octavia tercih ederdim, elektrikli tarafinda da Mini Countryman var. Kisaca arac guzel fakat parasini eder mi tartisilir.
Civicler de direksiyonda sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Makyajlanan kasa da düzeltilmiştir gerçi ama yalıtım olarak sınıfına göre çok zayıf bence.

Civicler de direksiyonda sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Makyajlanan kasa da düzeltilmiştir gerçi ama yalıtım olarak sınıfına göre çok zayıf bence.
Net bir tecrubem yok emin degilim ama o sorun duzeldi diye duymustum, yalitima gelirsek rakiplerine gore baya zayif. Bu fiyatlarda en mantiklisi elektrikli tarafina sicak bakiyorsa konu sahibi Countryman gibi duruyor, Cupra Leon ile karsilastirildiginda bence daha premium ama Leon'da alinir cok guzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı