Curved(Kavisli) Monitör vs Düz Monitör(?)

İnternette de fiyatına göre çok iyi yorumlar var yabancılarında. Umarım sende beğenirsin.

Bende kavsili monitör kullanıyorum görüntüde fark yok ama bakışın falan güzel oluyor ekrana hakim oluyormuşsun gibi bi his oluyor insanda

Yok be dostum okadar dereceli bir eğim açı yok zaten bence bir teknoloji mağazasına gidip curve ekran monitörlere kendi gözünle bak bende almadan öyle yapmıştım kafamdaki soruların cevabını bulup aldım.

Bulunduğunuz yerdeki teknoloji marketlerini gezin. Teşhir reyonlarında bir sürü Curve ekran var. Gidip deneyimleyebilirsiniz. Curve ekranlar çoklu monitör kullanımı için daha avantajlı. Bence tek başına Curve bir ekranın düz bir ekrandan farkı yok.

Alla alla. Gerçi okudum bir sürü şikayet varmış. Bilgi için sağol dostum. Dikkate alacağım.

27 INCH 2K VA Panel kavisli kullanıyorum. Ben de almadan önce araştırmıştım. Ama emin olamıyorsunuz tabi. 1800 açılı bir monitörüm var. Estetik duruyor. Belki bir miktar etkisi vardır ama alışıyorsunuz. Düzden farkı yokmuş gibi bir histe oluyor ama bu sizin alıştığınız için de olabilir

1500 açılı olsa daha kavisli olacaktı onların etkisi daha fazla olmalı. Fotolarda sanki daha kavisliymiş gibi duruyor. Çünkü yandan vs çekim olunca öyle ama ortasında durunca bu derece etkisini hissetmiyorsunuz doğal olarak.

Şöyle olsa daha iyi olabilirdi

Kavis sadece görüş açısını daraltarak daha rahat bakış sunuyor. 27" kavisli ekran kullanıyorum düz olsa daha uzaktan bakmam gerekirdi büyük ihtimalle, 15-20 santim kadar bi mesafeyle ekranın tamamına bakabiliyorum.

Evet bayağı hoş gerçekten. Lakin ben bu kararsızlıkla bir yere toslarım gibi. Arkadaşın da dediği gibi en yakın zamanda mağazaya gidip denemem lazım. Ancak öyle netleşir gibi.

Evet bayağı hoş gerçekten. Lakin ben bu kararsızlıkla bir yere toslarım gibi. Arkadaşın da dediği gibi en yakın zamanda mağazaya gidip denemem lazım. Ancak öyle netleşir gibi.

Bir miktar netleşse de alıp kullanmadan tam olarak etkisini göremezsiniz ama mutlaka gidin derim tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…