Curved Monitör için Temizleme Kiti Önerisi

LiteraryLucky

Kilopat
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Samsung CFG73 monitörüm için bir temizlik kiti arıyorum. Bir kaç temizleme kiti buldum ancak düz ekranlar için olarak belirtmişler. Düz ekran veya kavisli ekranlarda bir fark oluyor mu yahu? Sizin önerileriniz ne olurdu?

Ben de ilk defa senden duydum, fark ediyor mu ki? Ben temizlik için Vatan Bilgisayar'dan aldığım temizlik kitini kullanıyorum gözlük bezi ve sıvı, oldukça etkili. Kendi monitörüm düz ve kardeşimin ki curved ekrana sahip. İkisini'de aynı şey ile temizliyorum bir sorun filan olmuyor.

Samsung CFG73 monitörüm için bir temizlik kiti arıyorum. Bir kaç temizleme kiti buldum ancak düz ekranlar için olarak belirtmişler. Düz ekran veya kavisli ekranlarda bir fark oluyor mu yahu? Sizin önerileriniz ne olurdu?
Herhangi bir fark yok panel yine ayni panel VA yani gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ayni mönitörün 24 inch olan modelini 2.5 yıl kullandam her zaman standart temizliyiciler ile temizledim hiçbir sıkıntı çıkmadı ama size bir uyarı yapayım monitörün dş kısmındaki plastik kırılırsa ve siz kırık tarafa elinizle baskı uygularsanız piksekler bozulu ve ekranın yarısını kullanamazsınız tıpkı bende olduğu gibi kırılmalara ekstra dikkat edin curved olduğu için

Uyarınız için teşekkür ederim. Monitörün kurulumunu yaparken sağ kısmında açıklık olduğunu fark ettim. Elimde çok baskı uygulamadan yavaşça bastırdım ve tırnaklar yerine oturdu. Ardından baktığımda monitörün sağ kısmındaki metalde hafif bir potluk olduğunu fark ettim. Şuanda bu bir sorun teşkil etmiyor ekranda ise herhangi bir ölü piksel bulunmuyor. Ürünü değişim için gönderirsem eğer yaklaşık bir haftayı aşkın bir süre bekleyeceğimi biliyorum. Basit bir potluk için göndermedim açıkçası.

Uyarınız için teşekkür ederim. Monitörün kurulumunu yaparken sağ kısmında açıklık olduğunu fark ettim. Elimde çok baskı uygulamadan yavaşça bastırdım ve tırnaklar yerine oturdu. Ardından baktığımda monitörün sağ kısmındaki metalde hafif bir potluk olduğunu fark ettim. Şuanda bu bir sorun teşkil etmiyor ekranda ise herhangi bir ölü piksel bulunmuyor. Ürünü değişim için gönderirsem eğer yaklaşık bir haftayı aşkın bir süre bekleyeceğimi biliyorum. Basit bir potluk için göndermedim açıkçası.
Umarım uzun ömürlü bir şekilde kullanırsınız ama curved monitorlerde taşıma ve benzeri yaparkan ayrıca daha da dikkatli olun derin benim gibi kalmayın sonra birde dolar çok arttı yeni monitorde alamıyorum :C

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı