Curved Monitörler Nasıldır?

Learian

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Şu anki monitörüm bayağı eski. Yeni bir monitör alacağım. Özelliklerine göre çok güzel bir ürün buldum. Ama curved ekranlar uzun vadede sıkıntı çıkarıyormuş diye duydum. Ekranın yamuk kısımlarından dolayı.

Almak istediğim monitör:
Gamepower GPR24C144 23.6'' 144Hz 1ms FreeSync Curved Gaming Monitör | Gamepower | 144Hz 144hz yenileme hızı ve 1ms tepkime süresi ile 24'' oyuncu monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bütçem 1200 civarı en fazla. Bir de Asus'un 144 Hz monitörü var Curved olmayan. Curved sıkıntılı derseniz onu alabilirim.

Uzun süreli curved ekran kullanan arkadaşlar veya kullanıldığını gören arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum. Sağ olun şimdiden.
Curved kullanan yok mu hiç

Son düzenleme:
Gamepower Çinde üretilen ürünlere Türkiyede logo basan dandik ve çöp bir markadır. Kesinlikle ürünlerini tavsiye etmiyorum. Curved olarak uygun fiyatlı, fakat fiyatına göre aşırı güzel ve kaliteli bir ürün istiyorsan şu monitörü öneririm.Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı Hem curved olsun, hem VA Panel olsun, hem 144Hz 1MS olsun diyorsan, biraz bütçeni aşacak ama bu monitörü tavsiye ederim.Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı Curved olmayan, fakat bütçeme de uygun en iyi monitör olsun diyorsan bu monitörü tavsiye ediyorum. Viewsonic XG2402 24" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) FreeSync FHD Fiyatı

Gamepower o kadar kötü mü gerçekten deneyimlerinizi mi?
Aslında 144 Hz istiyorum Gamepowerda Curved olması da ek olarak güzeldi. Curved ekran kullanmadım daha hiç ne kadar farklı bilmiyorum. Uzun kullanımda sıkıntısı çıkar mı sizce? Attığınız son iki link de güzelmiş teşekkür ederim tavsiyeler için.
Gamepower uzun kullanımda cortlar mı diyorsunuz kesin...

Uygun fiyatlar vererek müşterileri cezbediyorlar, bu konuda bilgisi olmayan kişilere elbette ki cazip geliyor. Türkiye dışında hiçbir ülkede bu markayı ve ürünlerini göremezsin çünkü yok. Dediğim gibi Çinde ki fabrikada üretilen ürünlere Türkiyede logo basıyorlar. Çöp ve merdiven altı bir marka. Forumda geçmiş Gamepower ürün konularını araştırırsan tavsiye edilmediğini göreceksin. Uzak dur bu markadan.

@lighthouselounge Bu modelde kullanılan panel Samsung üretimi VA paneldir.
Daha detaylı bilgiler için:
GPR24C144 | Gamepower
Dediğim gibi ben şahsen tavsiye etmiyorum. Frisby, Everest, Motospeed bandında bir marka. Forumda da tavsiye edilen bir marka değil, Gamepower ile ilgili geçmiş konulara bakarsanız göreceksiniz. Çöp ve merdiven alti bir marka.

Bahsettiğiniz konuları link olarak bırakır mısın?
Ekimpanları öyle ama bu ürünü alınabilir.
Önermeme kriterlerin nedir?
Neye göre önermiyorsun?

Gamepowerin monitörü güzeldir. Arkadaş direkt olarak Gamepower'ın diğer ürünleri ile ilgili okuduklarını kopyala yapıştır yapmış buraya. Samsung'un panelini kullanıyorlar.

Gamepowerin monitörü güzeldir. Arkadaş direkt olarak Gamepower'ın diğer ürünleri ile ilgili okuduklarını kopyala yapıştır yapmış buraya. Samsung'un panelini kullanıyorlar.

Bahsettiğiniz konuları link olarak bırakır mısın?
Ekimpanları öyle ama bu ürünü alınabilir.
Önermeme kriterlerin nedir?
Neye göre önermiyorsun?

Gamepower Medusa 7.1 Alınır mı?
Gamepower ekipmanları alınır mı?
Gamepower Phantom 7.1 alınır mı?
GamePower Phanton Siyah 7.1 nasıldır?
Gamepower Helios Kasa Alınır mı?
Gamepower Ürünleri Alınır mı?
Gamepower ürünleri alınır mı?
Buyrun Gamepower ürünleri ile ilgili konuları buradan inceleyebilirsin. Ben şahsen genel olarak dandik ve çöp ürünleri olan bir markayı, özellikle monitör konusunda asla tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…