Valla ürün Samsung VA panel diyerekten , diğer özelliklerini dikkate almadan ürünü öneren sizsiniz. Genelde çizim, resim, mühendislik,mimarlık işiyle uğraşanlar bunu yorumlarında belirtiyor ve biz de ona göre panel tavsiyesi yapıyoruz. Ekstra bir özellik isteyenlerde bunu yorumlarında belirtiyor. Bu çöp ürünü önermeme kriterlerimi tekrar tekrar söylediğimi ve sizin hâlâ anlamadığınızı düşünerken tekrar söylüyorum. Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım. Genel olarak markayi arastiririm nedir, ne değildir, ürünleri uzun sure kullananlar memnun mu , teknik servisi nasıl, 6 ay sonra elimde patlar mı vs. Hele mevzu monitor olunca... Sonuçta bu marka bana sponsor değil alıpta deneme yanılma yapmayı göze alamam. 1000 küsür lira para verilecek bire bir göz teması kurduğum, sistemin en önemli parçası. Bu ne idüğü belirsiz monitoru arastirmaya calistim fakat ne hikmetse hiç bir şeye ulaşamadım Türkiye dışında üretilmediği ve dünyanın hiçbir yerinde kullananı olmadığı için. Bunlar benim için önemli detaylar. Siz sadece, ürünün kendi sitesinde yazdıkları teknik detaylara bakıp ürün alıyorsanız bu sizin sorununuz. Bu yüzden önermiyorum.
@Jira @Nazım Paşa @Oreki @aybrktrhn @Mr.Acar @UmuTzn @aroundtheoutside @Silinen üye @Pantheon @inPijamas Bu arkadaşlar da değerli yorumlarını paylaşırsa güzel olur.