Curved Monitörler Nasıldır?

Herkesin bütçesi neyse onun en iyisini alır. Ne yani corsair, logitech, steelseries gibi markaları alıpta sorun yaşamayan yok mu? Gamepower ürünleri ucuz olduğundan dolayı seçiliyor zaten ve ucuz olmasının da bir bedeli var. Misal Logitech G430 400 TL küsur ama Amazonda 40 Dolardı en son. Türkiyede pahalı olan ürün iyidir diye bir şey yok. Araştırmak lazım iyice ve her markanın iyi ve kötü ürünleri var.

Eğer güzel bir kalitesi yoksa curved olmayan aynı fiyata bilindik markaların monitörlerini alabilirim. Ucuz olmasının bir bedeli var diyorsunuz nasıl bir bedel? :D Monitörün görüntüsünde sıkıntı olmasa yeter menü filan sıkıntı olmaz bence.

Sıkıntı burda zaten, araştırdığım zaman hicbir bilgiye, kullancısı incelemesi ve yorumuna vs. ulaşamıyorum. Çünkü ürün Türkiye dışında hicbir ülkede yok. Bunu söylemeye çalışıyorum.
Yanlız Gamepower yurtdışında GameMax diye geçiyor o yüzden olabilir.

Ürün çeşitliliğini eleştiren de ilk defa görüyorum.

Monitör sadece panele göre alınmıyor biliyorsun değil mi?
Başka başlıklara da bakılıyor.
Bilmiyorsan sayayım.
Hatta dur ben sayayım.

Kasa kalitesi, güç tüketimi, çerçeve kalınlığı ve menüsüne bakılır.

Kasası çok kaliteli olmayabilir. Ama paneli bu fiyata göre çok iyi.
Saydığım diğer özelliklerden ekstra bir şey beklemiyoruz bu fiyat segmentinde.

Geç olsun güç olmasın.
Valla ürün Samsung VA panel diyerekten , diğer özelliklerini dikkate almadan ürünü öneren sizsiniz. Genelde çizim, resim, mühendislik,mimarlık işiyle uğraşanlar bunu yorumlarında belirtiyor ve biz de ona göre panel tavsiyesi yapıyoruz. Ekstra bir özellik isteyenlerde bunu yorumlarında belirtiyor. Bu çöp ürünü önermeme kriterlerimi tekrar tekrar söylediğimi ve sizin hâlâ anlamadığınızı düşünerken tekrar söylüyorum. Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım. Genel olarak markayı araştırırım nedir, ne değildir, ürünleri uzun süre kullananlar memnun mu , teknik servisi nasıl, 6 ay sonra elimde patlar mı vs. Hele mevzu monitor olunca... Sonuçta bu marka bana sponsor değil, alıp da deneme yanılma yapmayı göze alamam. 1000 küsür lira para verilecek bire bir göz teması kurduğum, sistemin en önemli parçası. Bu ne idüğü belirsiz monitörü araştırmaya çalıştım fakat ne hikmetse hiç bir şeye ulaşamadım Türkiye dışında üretilmediği ve dünyanın hiçbir yerinde kullananı olmadığı için. Bunlar benim için önemli detaylar. Siz sadece, ürünün kendi sitesinde yazdıkları teknik detaylara bakıp ürün alıyorsanız bu sizin sorununuz. Bu yüzden önermiyorum.
@Jira @Nazım Paşa @Oreki @aybrktrhn @Mr.Acar @UmuTzn @aroundtheoutside @Silinen üye @Pantheon @inPijamas Bu arkadaşlar da değerli yorumlarını paylaşırsa güzel olur.

Son düzenleme:
Valla ürün Samsung VA panel diyerekten , diğer özelliklerini dikkate almadan ürünü öneren sizsiniz. Genelde çizim, resim, mühendislik,mimarlık işiyle uğraşanlar bunu yorumlarında belirtiyor ve biz de ona göre panel tavsiyesi yapıyoruz. Ekstra bir özellik isteyenlerde bunu yorumlarında belirtiyor. Bu çöp ürünü önermeme kriterlerimi tekrar tekrar söylediğimi ve sizin hâlâ anlamadığınızı düşünerken tekrar söylüyorum. Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım. Genel olarak markayi arastiririm nedir, ne değildir, ürünleri uzun sure kullananlar memnun mu , teknik servisi nasıl, 6 ay sonra elimde patlar mı vs. Hele mevzu monitor olunca... Sonuçta bu marka bana sponsor değil alıpta deneme yanılma yapmayı göze alamam. 1000 küsür lira para verilecek bire bir göz teması kurduğum, sistemin en önemli parçası. Bu ne idüğü belirsiz monitoru arastirmaya calistim fakat ne hikmetse hiç bir şeye ulaşamadım Türkiye dışında üretilmediği ve dünyanın hiçbir yerinde kullananı olmadığı için. Bunlar benim için önemli detaylar. Siz sadece, ürünün kendi sitesinde yazdıkları teknik detaylara bakıp ürün alıyorsanız bu sizin sorununuz. Bu yüzden önermiyorum.
@Jira @Nazım Paşa @Oreki @aybrktrhn @Mr.Acar @UmuTzn @aroundtheoutside @Silinen üye @Pantheon @inPijamas Bu arkadaşlar da değerli yorumlarını paylaşırsa güzel olur.
Bence de haklısınız uzun süre gitmesi lazım ürünün. Uzun süre kullanan birisine de rastlayamadım. Etiketledikleriniz de gelip yorumlarsalar çok hoş olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı