Curved Monitörler Nasıldır?

Alınır. İnsanlar bir markayı ilk kez gördüklerinde çürümüş et görmüş gibi davranıyorlar. Everest gibi dandik değildir.
Panel Samsung üretimi, ne anlıyorsan artık.
Oyuncu ekimpanlarında daha iyi çözümler var.
Ancak ben bu monitör için konuşuyorum.

Diğer sorduğum sorulara da cevap verirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.

Aynen dediğim gibiymiş arkadaş, markanın diğer ürünleri ile ilgili okuduklarıyla monitörü kötüledi. İlk önce monitörü araştırın hocam, araştırdığınız vakit Samsung'un panelini kullandığını görürsünüz. Fiyatına göre alınabilir bir ürün üretmişler bu sefer. Bilmeden yargılamayın lütfen diğer ürünlerle ilgili yazılanlar ile.

Aynen dediğim gibiymiş arkadaş, markanın diğer ürünleri ile ilgili okuduklarıyla monitörü kötüledi. İlk önce monitörü araştırın hocam, araştırdığınız vakit Samsung'un panelini kullandığını görürsünüz. Fiyatına göre alınabilir bir ürün üretmişler bu sefer. Bilmeden yargılamayın lütfen diğer ürünlerle ilgili yazılanlar ile.
Ben bayağı araştırdım monitörü. Samsung va panel filan kullanıyorlar güzel. Söylediniz zaten siz de. Benim asıl sorum uzun kullanımlarda kavisli kısımlar sıkıntı çıkarıyor mu idi.
Almayı düşünüyorum kafama yattı bayağı inşallah uzun vadede sıkıntı çıkarmaz.
Donanım Arşivi de önermişti bu monitörü videosunu izleyebilir isteyenler.
Gamepower markasından korkmaya gerek yok değil mi sıkıntı çıkmaz?

Panel Samsung üretimi, ne anlıyorsan artık.
Oyuncu ekimpanlarında daha iyi çözümler var.
Ancak ben bu monitör için konuşuyorum.

Diğer sorduğum sorulara da cevap verirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
Isterse dünyanın en iyi panelini kullansın. YouTubede veya başka hiçbir sitede incelemesi olmayan, inceleyen kanallarında para aldığı için ballandıra ballandıra inceleyip çöp diyemediği, Türkiye dışında hiçbir ülkede olmayan , ne bir yabancı kullanıcı yorumu ve ya ne bir herhangi bir kullanici incelemesi olan, güvenmediğim bir markayı şahsen tercih ve tavsiye etmem.

Öyle düşünmeyin. Markanın bir ürünü iyi diye güvenmeyin markaya. Ekimpanları berbat bence. Her ürünü almadan önce araştırın.
Kavisli ekranda olay şu:
Monitörün her noktasına eşit uzaklıkta oluyorsun. Tabi oturduğun noktaya bağlı.
Bence sıkıntı çıkarmaz.

Ben alınabilir bir Monitör olduğunu düşünüyorum. Monitörler hakkında bilgili olan @GCN arkadaşım size neden alınabileceği ve neden alınamayacağı husunda gerekli açıklamayı yapabilir. Ben alınmayacak bir tarafını göremiyorum. Panel Samsung üretimi, çerçevesidir vesaire onlar Gamepower'ın üretimi. Panel Samsung üretimi olduktan sonra neden şüphe edeyim ki? 1112 TL gibi bir rakama böyle bir ürünü kaçırmamanızı öneririm.

Öncellikle arkadas konu linki istedi diye link bıraktım. Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım. Monitorü arastirin demissiniz. Arastirmaya calistim ama hiçbir şeye ulaşamadım. Zaten marka Türkiye dışında başka hiçbir ülkede yok. Dolayısıyla hicbir yabancı ülkede inceleme ve yorum yok. Bu monitörde sponsorlu kanalların incelemesi dışında herhangi bir kullanıcı incelemesi veya yorumu göremedim. 1100 TL gibi bir fiyata Samsung VA panel. Açıkcası düşündürücü. Biz o zaman boşuna burda Samsung CFG73 modelini oneriyoruz 1800TL fiyatlara. Ne gerek var bunu onerelim gitsin o zaman. Hatta 2000 liraya kadar bütçelerde bu monitoru onerelim hem VA panel hem 1 MS 144Hz daha ne olsun. Diger markalari onermeye gerek bile yok. Samsung panel kullandiklari da açıkçası pek inandırıcı gelmiyor. Dediğim gibi ben bu tarz çöp markaları tasvip ve tavsiye etmiyorum.

Herkesin bütçesi neyse onun en iyisini alır. Ne yani corsair, logitech, steelseries gibi markaları alıpta sorun yaşamayan yok mu? Gamepower ürünleri ucuz olduğundan dolayı seçiliyor zaten ve ucuz olmasının da bir bedeli var. Misal Logitech G430 400 TL küsur ama Amazonda 40 Dolardı en son. Türkiyede pahalı olan ürün iyidir diye bir şey yok. Araştırmak lazım iyice ve her markanın iyi ve kötü ürünleri var.

Herkesin bütçesi neyse onun en iyisini alır. Ne yani corsair, logitech, steelseries gibi markaları alıpta sorun yaşamayan yok mu? Gamepower ürünleri ucuz olduğundan dolayı seçiliyor zaten ve ucuz olmasının da bir bedeli var. Misal Logitech G430 400 TL küsur ama Amazonda 40 Dolardı en son. Türkiyede pahalı olan ürün iyidir diye bir şey yok. Araştırmak lazım iyice ve her markanın iyi ve kötü ürünleri var.
Sıkıntı burda zaten, araştırdığım zaman hicbir bilgiye, kullancısı incelemesi ve yorumuna vs. ulaşamıyorum. Çünkü ürün Türkiye dışında hicbir ülkede yok. Bunu söylemeye çalışıyorum.

Öncellikle arkadas konu linki istedi diye link bıraktım. Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım. Monitorü arastirin demissiniz. Arastirmaya calistim ama hiçbir şeye ulaşamadım. Zaten marka Türkiye dışında başka hiçbir ülkede yok. Dolayısıyla hicbir yabancı ülkede inceleme ve yorum yok. Bu monitörde sponsorlu kanalların incelemesi dışında herhangi bir kullanıcı incelemesi veya yorumu göremedim. 1100 TL gibi bir fiyata Samsung VA panel. Açıkcası düşündürücü. Biz o zaman boşuna burda Samsung CFG73 modelini oneriyoruz 1800TL fiyatlara. Ne gerek var bunu onerelim gitsin o zaman. Hatta 2000 liraya kadar bütçelerde bu monitoru onerelim hem VA panel hem 1 MS 144Hz daha ne olsun. Diger markalari onermeye gerek bile yok. Samsung panel kullandiklari da açıkçası pek inandırıcı gelmiyor. Dediğim gibi ben bu tarz çöp markaları tasvip ve tavsiye etmiyorum.
Ürün çeşitliliğini eleştiren de ilk defa görüyorum.

Monitör sadece panele göre alınmıyor biliyorsun değil mi?
Başka başlıklara da bakılıyor.
Bilmiyorsan sayayım.
Hatta dur ben sayayım.

Kasa kalitesi, güç tüketimi, çerçeve kalınlığı ve menüsüne bakılır.

Kasası çok kaliteli olmayabilir. Ama paneli bu fiyata göre çok iyi.
Saydığım diğer özelliklerden ekstra bir şey beklemiyoruz bu fiyat segmentinde.

Ben şahsen ürün almadan önce kullanıcı yorumlarına, yapılan yerli yabancı incelemelere ve yorumlara bakarım.
Önermeme kriterlerin nedir?
Neye göre önermiyorsun?
Geç olsun güç olmasın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı