Custom klavye alınır mı?

CvtOnr1905

Hectopat
Daha fazla  
Fortnite gibi klavye tepkime süresinin oyuna fazlasıyla etki ettiği oyunlar oynuyorum. Aynı zamanda Custom klavyeye de geçiş yapmak istiyorum. Aklımda Darmoshark K8 modeli var fakat klavyenin tepkime süresine dair bir bilgi göremedim diğer kaliteli klavyelerle tepkime süresi farkı çok mudur? Custom klavyeye geçmeye değer mi? Değmez ise Apex Pro mini alacağım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi fikrimce Markalı Serisi olan uzun yıllar üretilmiş modelleri olan klavye alın örnek logitech gibi
Bu Mouse içinde geçerli klavyeniz yada mouseniz bozulduğunda aradan 5 senede geçse aynı seriyi alıp kullanırsınız
İnsan 5 sene aynı mouse veya klavyeyi kullandığında başka modellere geçmek tuhaf geliyor ben hep aynı seri mouse kullanırım 3 seri eskittim. 😁

Bütçeniz çok yoksa Ek75 RT alıp geçin.

Attığım çok daha iyi sen bilirsin.

Tepkime süresine dair sayısal bir bilgi göremediğim için farklı klavyelere baktım.

Bütçeniz çok yoksa EK75 RT alıp geçin.

Hocam, uzun araştırmalar sonucu EK75 RT almaya karar verdim ama forumdaki bazı arkadaşlar 0.1 mm’de Rapid Trigger özelliğinde falan yazılımsal sorunlarla karşılaşmışlar. Kafamda soru işareti oluştu, sizin bir bilginiz var mıdır bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı