Bir custom klavye yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sadece isteidklerim Wireless bir klavye olup mordan siyaha geçişli keycapler istiyorum. Fakat bunları bile bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Sen daha detaylı bilirsin
Her şeye.Bir custom klavye yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sadece isteidklerim Wireless bir klavye olup mordan siyaha geçişli keycapler istiyorum. Fakat bunları bile bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
İçeriğine tabiki de. Modele göre barındırdığı özellikleri değişiyor. Ne kadar yalıtımlı olduğu, PCB kalitesi, boyutu, kaç pin destekliyor vs. hepsine bakman lazım. Bütçen ne kadar yardımcı olayım.Bir custom klavye yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sadece isteidklerim Wireless bir klavye olup mordan siyaha geçişli keycapler istiyorum. Fakat bunları bile bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Hocam zamanım olsa yardımcı olmak isterdim ama şu anlık maalesef yok. Bir GMK67 gider bence.Sen daha detaylı bilirsin
Bütçe yok.
Her şeye.
Hocam zamanım olsa yardımcı olmak isterdim ama şu anlık maalesef yok. Bir gmk67 gider bence.
İçeriğine tabii ki de. Modele göre barındırdığı özellikleri değişiyor. Ne kadar yalıtımlı olduğu, PCB kalitesi, boyutu, kaç pin destekliyor vs. hepsine bakman lazım. Bütçen ne kadar yardımcı olayım.
İçeriğine tabii ki de. Modele göre barındırdığı özellikleri değişiyor. Ne kadar yalıtımlı olduğu, PCB kalitesi, boyutu, kaç pin destekliyor vs. hepsine bakman lazım. Bütçen ne kadar yardımcı olayım.
Gmk67 de bayağı bir eksik varmış.
3000 TL ile hazır almak daha iyi olabilir.
Bende gmk67 düşündüm de alamıyacağım.
Hocam eğer hardcore oyuncu değilseniz veya kafayı kırmadıysanız bence bir klavyeye 3-4 binden fazla verilmemeli. Zaten 60-80 dolara alabileceğiniz mükemmel hazır klavyeler var.Bütçe gibi bir derdim yok afedersinizde bir klavyeye 9K civarı para ayırdım bütçe olarak.
Yani kaliteli olursa iyi olur:>
Çok yabancı kaldım :>
Hocam eğer hardcore oyuncu değilseniz veya kafayı kırmadıysanız bence bir klavyeye 3-4 binden fazla verilmemeli. Zaten 60-80 dolara alabileceğiniz mükemmel hazır klavyeler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.