Custom klavye alırken nelere dikkat edilmeli?

Hmm keygeek purple dawn veya hmx bunları önermişsin abicim de şimdi doğruyu söylemek gerekirsek aralarındaki farkları anlamadı ve sanırım hmx bir model değil?
HMX switch üreticisi/marka ismi, bi çok modelleri var high-pitch (derin diyebileceğim modelleride var ama daha nadir)

Keebtaro'nun kanalında bakabilirsin ses derinliği karşılaştırmalarına

İnternete gördüm Gateron oil king switch bu nasıl?

Bir de kasa gümrükte takılsa sorun yok.
Oil kingler eski ve modern standartlara göre pek iyi değil. Onlar yerine vertex v1 veya keygeek y3 al.

Kasa olarak ergo layout seversen neo ergo bakabilirsin, cycle8 bulabilirsen cycle8, neo80, frog tkl (bütçeni aşabilir), ilginç görünen bişey istiyosan wuque freya bakabilirsin ama freya %70 klavye (ve bütçeni aşar)

Oil kingler eski ve modern standartlara göre pek iyi değil. Onlar yerine vertex v1 veya keygeek y3 al.

Kasa olarak ergo layout seversen neo ergo bakabilirsin, cycle8 bulabilirsen cycle8, neo80, frog tkl (bütçeni aşabilir), ilginç görünen bişey istiyosan wuque freya bakabilirsin ama freya %70 klavye (ve bütçeni aşar)
Ekranlı istiyosan illaha 100-130 dolar civarına infi75 veya chilkey nd75 bak, gidip 9k bütçeyle ak820 pro veya maxfit81 alma 💀

Türkiye'deki şeylere bakıyorum o yüzden klavye 3110 TL tutuyor kargo ve vergi ile keycapler 1500 TL tutuyor arıyorum hala daha ucuzu vardır çünkü lube kit dediğim gibi bulamadım.
Türkiye'de fazla bulunan ürünler değiller. Bunlar Türkiye'de satılan ürünler, Krytox iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı