Custom klavye önerisi

xeantaur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün sabah saatlerinde HP encoder alma fikri foruma girmemle beraber Custom klavye alma fikrine dönüştü. Birkaç saatlik araştırmamla beraber linkini attığım ürünleri almaya karar verdim. Custom klavyeden çok anlamadığım için her türlü öneri ve düşünceye açığım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Kasa:

Switch:

Keycap:

Ufak bir araştırmayla beraber mantıklı gelenler bunlar ancak bu Switch'i alsam sessiz bir ortamda sorun çıkarır mı o konu hakkında da bilgilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam whatgeek sitesinden 1040 TL'ye geliyor buradan almamın avantajı nedir?

Hocam whatgeek sitesinden 1040 TL'ye geliyor buradan almamın avantajı nedir?
Whatgeek'den alınca, Aliexpress'den daha ucuza geliyor ve müşteri hizmetleri bence daha iyi. Ve Aliexpress'de yoğunluk var, Çin havalimanında bekliyor tüm paketler, bir arkadaşın 20 gündür bekliyor. Benim de 7 gündür bekliyor. Whatgeek daha hızlı kargoluyor ve daha hızlı geliyor eline.

Whatgeek'den alınca, AliExpress'den daha ucuza geliyor ve müşteri hizmetleri bence daha iyi. Ve AliExpress'de yoğunluk var, Çin havalimanında bekliyor tüm paketler, bir arkadaşın 20 gündür bekliyor. Benim de 7 gündür bekliyor. Whatgeek daha hızlı kargoluyor ve daha hızlı geliyor eline.

Hocam AliExpress'te şu an sepetimde 840 TL gözüküyor ürün, sonradan mı ekleniyor vergisi? Kusura bakmayın çok hakim olmadığım için soruyorum.

Hocam AliExpress'te şu an sepetimde 840 TL gözüküyor ürün, sonradan mı ekleniyor vergisi? Kusura bakmayın çok hakim olmadığım için soruyorum.
Vergiyle çok daha pahalı olur, ödeme aşamasında geliyor vergi.

Whatgeek'de vergi yok, kargo ücretsiz.

Eek'den alınca, AliExpress'den daha ucuza geliyor ve müşteri hizmetleri bence daha iyi. Ve AliExpress'de yoğunluk var, Çin havalimanında bekliyor tüm paketler, bir arkadaşın 20 gündür.

Hocam whatgeek dolar kuru uzerinden mi Türkiye fiyatlandirmasi yapiyor? Monsgeek m1W almak istiyorum ama 169 dolar diyor. AliExpress'ten almakta istemiyorum cok bekletecek diye ama zorunlu olarak oraya gidiyor benim sans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı