Custom ROM artıları ve eksileri neler?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selam, elimde günlük kullanım için (sosyal medya vb...) Kullandığım J4 2018 var. 2018 yılında aldığımız için haliyle çok geride kaldı ve eski, Instagram'da Reels izlerken 15FPS 10FPS falan izliyorum yani videoyu 😄. Custom ROM yüklemek istiyorum, artıları ve eksileri neler olur? Anonimlik bazlı ROM'lar var mı (Tails Linux gibi)? Hızlandırmak için hangi ROM'u önerirsiniz?

Bence pek mantıklı değil telefon o hale gelince yenisini almak lazım ama malum Türkiye şartları, bir telefon bile çok görülüyor.

Artık oyunlar bile çok görülüyor.

Bence pek mantıklı değil telefon o hale gelince yenisini almak lazım ama malum Türkiye şartları, bir telefon bile çok görülüyor.

Artık oyunlar bile çok görülüyor.
Maksatım sosyal medyada gezinmek, bazı basit toolları uygulamaları kullanmak sadece. Belki de birkaç özellik ekler. Dediğiniz gibi yapacak birşey yok lakin elindekini de hızlandırmak lazım.

Selam, elimde günlük kullanım için (sosyal medya vb...) Kullandığım J4 2018 var. 2018 yılında aldığımız için haliyle çok geride kaldı ve eski, Instagram'da Reels izlerken 15FPS 10FPS falan izliyorum yani videoyu 😄. Custom ROM yüklemek istiyorum, artıları ve eksileri neler olur? Anonimlik bazlı ROM'lar var mı (Tails Linux gibi)? Hızlandırmak için hangi ROM'u önerirsiniz?

Artıları çok eskisi sadece garanti yok. (saçma sapan ROM kurmazsanız bunlar geçerli)

Artıları çok eskisi sadece garanti yok. (saçma sapan ROM kurmazsanız bunlar geçerli)
2018'de aldığımız için zaten garantisi yok. J4 2018 için ROM öneriniz var mı? (Her türden olur: hızlandırmak için, kodlama için (?), internette gezinmek için (?), içinde toolu bulunan vb...)

Artılar ROM'dan roma değişir ama telefon bayağı bir rahatlar ve resmi olarak atıyorum telefonuna Android 13 güncellemesi gelmediyse onu falan getirtebiliyorsun falan eksiler ise telefonun sıfırlanması ve bir de kurulumu biraz bilgi istemesi ayrıca güvenilir ROM'da seçmek lazım eğer 2-3 saat araştırır öğrenirseniz muhtemelen rahatça kurarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı