Konuda geçen Mi 10 Lite düşük bir telefon olmamasına rağmen neden bu kadar öneriliyor ki? P40a yapmam da gerekir mi?Mesela laptopun düşük bir laptop. Ama içinde Windows 10 yüklü gelmiş. Sen onu silip Windows 8.1'e düşürüyorsun.
Aynı bunun gibi.
Konuda geçen Mi 10 Lite düşük bir telefon olmamasına rağmen neden bu kadar öneriliyor ki? P40a yapmam da gerekir mi?Mesela laptopun düşük bir laptop. Ama içinde Windows 10 yüklü gelmiş. Sen onu silip Windows 8.1'e düşürüyorsun.
Aynı bunun gibi.
Bu söylediğiniz işlem eski sürüm Android'lerde oluyordu. KingRoot gibi programlarla.Aslında yaptığınız işleme göre değişebilir mesela telefonu telefon üzerinden rootluyorsanız %50 bricklenme şansı var.
Konuda geçen mi 10 Lite düşük bir telefon olmamasına rağmen neden bu kadar öneriliyor ki? P40A yapmam da gerekir mi?
Hocam bu sadece düşürme değil.Konuda geçen Mi 10 Lite düşük bir telefon olmamasına rağmen neden bu kadar öneriliyor ki? P40a yapmam da gerekir mi?
ROM güzel iş, üzülmenize gerek yok, yani telefon yenileniyorAynı durumdayım.Bizim telefonun garantisi bitti.
Aynı durumdayım derken kastım ben de ablamı ikna edemiyorum. "Bozulur" diyor. Zaten telefonun IMEI'sini çaldılar.ROM güzel iş, üzülmenize gerek yok, yani telefon yenileniyor
Teknolojiden pek anlamayanlar genelde değişiklik olsun istemez.Aynı durumdayım derken kastım ben de ablamı ikna edemiyorum.
P40'a yapamazsın. Huawei engellemiş.Konuda geçen Mi 10 Lite düşük bir telefon olmamasına rağmen neden bu kadar öneriliyor ki? P40a yapmam da gerekir mi?
Nasıl ya?P40'a yapamazsın. Huawei engellemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.