Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Sosyal'i aktif olarak kullanmadığım için şimdi geri dönüş yapıyorum. Öncelikle sorununuz "Klon IMEI" problemi. Resmi olarak yazılım güncellemesi alamamanızında sebebi Klon IMEI kullanılmış olması cihazda. Elle orijinal ROM'a geri dönüş yapıldığında cihaz sonradan yazılmış olan IMEI numarasını silip, anakartta gömülü olan orijinal IMEI numaralarına geri dönüyor (bazı durumlarda geri dönemeyebiliyor, sizin durumunuzda olduğu gibi).HOCAM ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ? AYNI SORUNU YAŞIYORUM:/
Hocam merhaba. Şuan son mesajları görebildim. Arkadaşa sorunun çözümü konusunda yardımcı olmuşsunuz. Benim telefon Samsung S7 edge duos. İkinci el almıştım. Yazılımının eski sürüm olduğunu farkedip güncelliyim dedim ama baya zor oldu. Bu işlerin acemisiyim ama odin i ve samsungun sitesindeki yazılımları indirip yükledim. Herşey tamam ama şebeke yok. Şimdi hocam birincisi Türkiye falan yoktu seçenekte en yakın rusya fln vardı onu indirmiştim. Bu problem mi? İkincisi bu imei öğrenmeyi öğrenip bakınca telefon samsung ama imeilerin huwai(??) imei si olduğunu farkettim. (Sanırım teli alırken kazıklanmışım) Bu durumda ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz hocam?
Bir de hocam şuan Tr'de de değilim Almanyadayım. Ama teli Tr den almama rağmen burda çok rahat kullanabiliyordum. Onunla ilgili değildir herhalde
Orijinal EFS yedeğini geri yüklemek için yapmanız gereken cihazın PIT dosyasını bulmak ve cihaz modelinize uygun en güncel Android sürümünü indirmeniz yeterli.
Rica etsem "Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Bilgileri" ve " Ayarlar > Telefon Hakkında > Durum > SIM kart durumu" kısımlarından ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?