Custom ROM'dan Stock ROM'a geri dönüş yapma

Relby

Centipat
Daha fazla  
SM730F telefonuma LineageOS’u TWRP ile yükledim ve telefon çok yavaşladı. Bu yüzden stock ROM’a dönmek istiyorum. Odin ile Android 9 (telefonun desteklediği en yüksek sürüm) firmware yüklemeye çalıştım, Odin’de “Başlat” deyince “failed” hatası alıyorum. Birçok Android sürümü denedim ama aynı hata devam ediyor. Ne yapabilirim?

Download moda girdiğinizde ekranda böyle birşey olacak burda AP SWREV: BX yazısına dikkat edin. X değişkeni sizin binary leveliniz olacak ona göre burdan uygun stock romu seçin.

1753563750823.png

Ayrıca odin'den dosyaları doğru yere koyduğunuzdan emin olun

Download moda girdiğinizde ekranda böyle bir şey olacak burada AP swrev: BX yazısına dikkat edin. X değişkeni sizin binary leveliniz olacak ona göre burdan uygun stock ROM'u seçin.

Eki Görüntüle 2543489

Ayrıca Odin'den dosyaları doğru yere koyduğunuzdan emin olun.

Şöyle bir şeyde var telefon hakkındaya tıklayınca J5 2017 yazıyor seri No'da A105F yazıyor yani Galaxy A10 PC'ye bağlayınca J5 2017 yazıyor ama Odin moda alınca SM-730GM yazıyor ama ben telefonumun SM-730F olduğunu biliyorum.

Şöyle bir şeyde var telefon hakkındaya tıklayınca J5 2017 yazıyor seri No'da A105F yazıyor yani Galaxy A10 PC'ye bağlayınca J5 2017 yazıyor ama Odin moda alınca SM-730GM yazıyor ama ben telefonumun SM-730F olduğunu biliyorum.

Benim Tab 3 kids cihazımdada benzer olaylar vardı, sizin kullandığınız Custom ROM'dan dolayı olabilir. Download Mod'da ne yazıyorsa onu kullanın

Benim Tab 3 kids cihazımdada benzer olaylar vardı, sizin kullandığınız Custom ROM'dan dolayı olabilir. Download Mod'da ne yazıyorsa onu kullanın.

Evet SM-730F yazıyor download modda ama SamFw de SM-730G ve SM-730GM var ikisi de J7 Pro diye geçiyor.

Bir de masaüstümde telefon gözükmüyor ama laptopta gözüküyor.

Evet SM-730F yazıyor download modda ama SamFw de SM-730G ve SM-730GM var ikisi de J7 Pro diye geçiyor.

Bir de masaüstümde telefon gözükmüyor ama laptopta gözüküyor.

Burdan indirebilirsiniz
Masaüstünde gözükmeme olayı USB portlarının bozuk olmasından kaynaklanabilir başka port ve kablo deneyin

Laptop'tan hallediyorum şu an iniyor hangi Odin sürümünü kullanayım?

Bazen cihazdan cihaza kullanmanız gereken Odin sürümü değişebiliyor ama cihazınız çok eski değil en sonki sürümü kullanabilirsiniz, eğer olmazsa biraz daha eski bir sürüm deneyin. Ben Note 4 Tab3 kids gibi cihazlarımda bile en sonki sürümü kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor.

Bazen cihazdan cihaza kullanmanız gereken Odin sürümü değişebiliyor ama cihazınız çok eski değil en sonki sürümü kullanabilirsiniz, eğer olmazsa biraz daha eski bir sürüm deneyin. Ben Note 4 Tab3 kids gibi cihazlarımda bile en sonki sürümü kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor.

Hocam çok teşekkürler yaptım ama telefonda önceden de olan bir şey var alttaki Home butonunun sağındaki ve solundaki tuşlar çalışmıyor ayrıca ekranın en sağına yıklanmıyor yani klavyede p tuşunda tıklanmıyor onun solundaki tuşa tıklanıyor.

Hocam çok teşekkürler yaptım ama telefonda önceden de olan bir şey var alttaki Home butonunun sağındaki ve solundaki tuşlar çalışmıyor ayrıca ekranın en sağına yıklanmıyor yani klavyede p tuşunda tıklanmıyor onun solundaki tuşa tıklanıyor.
Dokunmatik bozuk olabilir, yazılımdan kaynaklandığını sanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı