Custom Sıvı Soğutma Maliyeti Ne Kadardır?

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Haftalardır sıvı soğutma bakıyorum ama hala hangisini alayım karar veremedim, sonra bir anda aklıma kasamla da uyumlu olan Custom sıvı soğutma fikri geldi, ne kadar tutar maliyeti? Çok büyük beklentim yok. Güzel gözüksün, çok kalitesiz bileşenler de olmasın. RGB bir şeyler olursa da iyi olur. Alt-orta seviye bir Custom sıvı soğutma yapmak ne kadara patlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalardır sıvı soğutma bakıyorum ama hala hangisini alayım karar veremedim, sonra bir anda aklıma kasamla da uyumlu olan Custom sıvı soğutma fikri geldi, ne kadar tutar maliyeti? Çok büyük beklentim yok. Güzel gözüksün, çok kalitesiz bileşenler de olmasın. RGB bir şeyler olursa da iyi olur. Alt-orta seviye bir Custom sıvı soğutma yapmak ne kadara patlar?

Bence 4-5 bin TL'ye falan patlar. Ayrıca çok zor bir iş. AiO alın geçin derim.

Hocam hiç girme o toplara bence. Değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı