Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

Yok, hiç sorun değil. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Ben fırsat buldukça cevap veririm.

O 100 mm'likler 900 mm sıvı içindir. Yani sizin 800 mm sıvı kullanmanız gerek.
Siz şöyle yapın: rezervuara sıvıyı doldurup pompayı çalıştırıp hava boşluklarını aldıktan sonra, eğer yaklaşık olarak rezervuarda 200 ml boşluk kaldı ise renklendirici ve koruyucuyu da üzerine boşaltın.

Anladım çok teşekkür ederim. Yarın tüm parçaların siparişlerini vericem çok heyecanlıyım valla. Ürünler elime gelince de resimleri ile birlikte ilk ve son halini de burda paylaşmayı düşünüyorum. Yine takıldığım yerler olursa burdan size danışmak isterim. Herşey için teşekkür ederim. İyi geceler.

Hocam peki anakart olarak asus mu yoksa msi mi iyi.

ESKİ İPHONE 5s 16 GB UZAY GRİSİ KULLANICISINDAN GÖNDERİLDİ

Intel Core i5 6600K
ASUS R9 390 DCU III 8GB
16GB HyperX Savage Black Kit 3000 MHz CL14
ASUS Z170 Pro Gaming / Samsung 250 GB 850 EVO M.2

Abi sistemim bu şekilde kasam da CoolerMaster Haf912 custom sıvı soğutma yapmayı planlıyorum kaça patlar bana ? @er36po

@er36po abi çok uzuza costum sıvı sogutucusu parçaları alabilecegim yabancı site vatmı.

Tek cpu,radrotor,fan,borulat,su tanklı ne kadar tutar yabancı sitelerden

@er36po hocam yurt dışından malzeme getirtmede sorun yaşarmıyız? gümrüğe takılma ihtimali vardır mutlaka hiç böyle bir sorun yaşadınız mı? bunun yerine yurt içinde alternatifler bulsak işe yarar mı? mesela akvaryum suyunu değiştirmek için kullanılan kafa motorları var( Hailea Akvaryum Kafa Motoru HX-6520 28W 1000L/h92,00 TL75,44 TLHailea ) bunlar işimizi görür mü? fiyatlarıda gayet uygun.

@kadir yormaz, Aliexpress'ten gayet ucuzsa ürün bulma imkanınız var. Fakat, Aliexpress geç (yaklaşık 20-30 gün arası) gönderim yapıyor... (daha doğrusu bizim uyuz PTT ile gönderim yapıyor, PTT'nin hizmetine de ne denir bilirsiniz işte )

T@M@Ö@Ö
Hayır, normalde sorun yaşamazsınız. En azında 10'larca kez yurt dışı alış-veriş yapmış hiç birinde de sorun yaşamamış biriyim.
75 euru üstü gümrüğe takılır ve size anında bildirilir. Eğer sizden istenen belgeyi- belgeleri ve gümrük bedelini hemen yollarsanız, işleminiz de ona göre hızlı yapılır. Tabi bazen gümrük çok yoğunluktan 3-5 gün aksatabilir.

Evet, o motor da olabilir ancak o motora uygun rakjor var mıdır onu araştırmak lazım ki bana göre o ebatlarda yoktur.
Ayrıca, o nasıl bir isimdir ki bir türlü etiketleyemedim

Talip Musa Özgür birde soy isim var aralarına @ bırakınca karıştı ortalık. Thermaltake Core X 9 kasa alıp full radyatör döşeyeceğim ama fan olmayacak işe yarar mı? yani altta üstte ve yanlarda toplamda 5 x 480 radyatör(Fansız) , sadece ön ve arkada hava akışını sağlamak için 2 tane fan kullanmayı düşünüyorum soğutmada işe yarar mı hocam? zaten OC yapmayacağım

Intel Core i5 6600K
ASUS R9 390 DCU III 8GB
16GB HyperX Savage Black Kit 3000 MHz CL14
ASUS Z170 Pro Gaming / Samsung 250 GB 850 EVO M.2

Abi sistemim bu şekilde kasam da CoolerMaster Haf912 custom sıvı soğutma yapmayı planlıyorum kaça patlar bana ? @er36po

Hocam herkese kolay gelsin sıvı soğutma montajını tamamladım sızdırmazlık testine başladım sizce emin olmak için kaç saat test etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…