Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.682
Yanlış anlamıyım diye bir şema daha çizdim. Sizin dediğinize göre böyle olmalı dimi ?

şema2.png

Radyatör olarak EK-CoolStream PE 480 kullansam nasıl olur nasıl bir radyatördür. Çünkü uygun fiyata buldum. Bu radyatör ve Pacific PR22-D5 için kaç ml sıvı almalıyım ?

Böyle bir sıvı buldum bu rengi kullanıcam. Bundan kaç tane almam gerekir ? EK-Ekoolant EVO Blood RED(100ml) Soğutma Sıvısı Kırmızı - Modifiye Malzemecisi

Birde T noktası yapmak istiyorum onu açıklayayım.

şema2.png

Şemada yeşil daire içine aldığım yerde olucak işlem. Bu parçayı kullanıcam Ek-af T-splitter 3f G1/4 - n11.com

3 adet G1/4 female girişi var. O yüzden boruları sıkıştırmak için bunu kullanıcam yine ; Barrow Sıkıştırmalı Akrilik Tüp Su Rakoru 12mm - n11.com
bunlarla bu işlemi gerçekleştirebilirm değil mi ? Dairenin sağından ise musluk devam edicek.

veya

şema2.png

bu plandaki yere koyup aynı parçalarla musluk aşağı monte edilebilir ?

Pompadan çıkanı radyatörün altına değil, üst tarafa bağlayın.
Tahliye musluk konumu iyi.

Seçtiğiniz Rad. 38 mm kalınlıkta, diğeri ise 60 mm kalınlıkta. Aralarında pek bi ısı düşğrme farkları olmaz ama.

@er36po hocam, size bir sorum var, oyun için SLI yapılır mı?
Gayet tabi, yapılır. Ben kullanıyor ve geyet de memnunum.

Yani şöyle; 100ml Blood red soğutma sıvısı + 100ml clear soğutma sıvısı şeffaf + 900ml saf suyu karıştırıp mı sisteme koymalıyım ? Çok soru soruyorum da bilgim olmadığı için kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı