Custom sıvı soğutmalı R5 5600X ve MSI RTX 3070 SUPRIM kasa

Hocam XPG Battlecruiser. Profilime tıklayarak görebilirsiniz.
Battlecruiser kasa arayışındayken önerilerde vardı. Fakat pek bana hitap etmedi. Her tarafı cam kasa pek sevmiyorum açıkcası. Ön mesh arıyordum o yüzden düşünmemiştim. Kötüdür demiyorum öyle anlaşılmasın. Mutlaka artı yönleri vardır ama benim isteklerim o şekilde değildi.

Evet o P500A'da öyle, hatta bir tek P500A'da öyle. İncelemelerde de hep belirtilir alt modellerinde olup bunda olmayan tek şey diye.

Yani eline sağlık çok güzel duruyor ama... cidden o kadar uğraştın "ışıklı mışıklı" yaptın kasayı da sonra götürüp onu monitörün soluna mı koydun. Yani kasanın janjanlı kısmı sana değil de odanın duvarlarına mı bakıyor cidden Alsana kasayı sağ tarafa, o manzara sana eşlik etsin müzik dinlerken oyun oynarken. Ne o öyle mahkemedeki bilgisayarlar gibi siyah arka kapağa bakıyorsun

Sormayın ben de hiç araştırmadım. İşin aslı custom sıvı soğutma ile Suprim'in kasa içine sığmayacağı hiç aklıma gelmezdi. Bir de Phanteks de üst kısma radyatör montajların da radyatoru en dıbe konumlandırırlardı. Yanı kalın radyator de kullansan yüksek profıl RAM'lere denk gelmemesi için. Bunda oda yok. Ortaya koymuşlar. Ben o da öyledir diye gidip kalın radyatör alsam vay halimeydi. Montajlayamazdım kesinlikle, artık ekran kartı bloğu çıktığı zaman bir şeyler yaparız. Bir tane 420mm radyatör ile yine ince olacak şekilde çözümlenir gider. @The Man From E.A.R.T.H.

Hocam yazmıştım aslında bana laf etmeyin kasa niye solda diye ama o kısmı okumadınız sanırım. Akım korumalı uzatma almayı unuttum. Priz de sadece masanın sol bitiminde var. PSU kablosuda kısa olunca şimdilik öyle koydum. Şuan aldım uzatmayı akşam eve geçince ilk iş sola alacağım. @painkiller

Kusuruma bakma mobilden girince tam okuyamamışım konuyu benim hatam o zaman. Ama üzüldüm yani o kadar emek boşa gitmiş gibi olacaktı yoksa En güzel günlerde ve mavi ekransız kullanman dileğiyle dostum

Kusuruma bakma mobilden girince tam okuyamamışım konuyu benim hatam o zaman. Ama üzüldüm yani o kadar emek boşa gitmiş gibi olacaktı yoksa En güzel günlerde ve mavi ekransız kullanman dileğiyle dostum
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inş.

Şimdi olmuş mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…