Cutrilline malate önerisi

• Konuyu başlatan Ablaci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 745
Hocam nasıl etkisi iyi mi yani değdi mi aldığına belli ediyor mu kendini. Biraz da Grizzone'den çekiniyorum çünkü Grizzone pre workout aldım tadı çok kötü olduğu için kullanamadım kustum falan bu ürününde de aynı sorunu yaşar mıyım diye tedirgin olmuyor değilim.

Bugün kullanacağım hocam haber ederim size.

Kullandım hocam enerji konusunda pek bir şey anlamadım diyebilirim ama pump konusunda gerçekten işe yarıyor. Yalnız anlamadığım HIQ'dan aldım ben ama ölçek kaç gram anlayamadım.

Hocam zahmet olmazsa ölçeğin resmini atar mısınız bende HIQ'dan almaya karar verdim.

Hocam zahmet olmazsa ölçeğin resmini atar mısınız bende HIQ'dan almaya karar verdim.
Bu şekilde hocam

Smashle birlikte kullandım ama şöyle bir şey var bende önceden bigjoy kreatin vardı onun ölçeği bundan çok az daha büyük ve 5 gramlıktı. Bunun arkasında servis 1 gram yazıyor fazla göstermek için yazılabilir ama şimdi bu kaç gram ben nereden bileceğim? Çünkü smashin yanında 5-6 gram atmak istiyorum ama kaç ölçek atsam bilemedim.

Dosya Ekleri

• C540204D-335A-4060-A471-EC20C833AC68.jpeg
    C540204D-335A-4060-A471-EC20C833AC68.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu şekilde hocam.

Smashle birlikte kullandım ama şöyle bir şey var bende önceden bigjoy kreatin vardı onun ölçeği bundan çok az daha büyük ve 5 gramlıktı. Bunun arkasında servis 1 gram yazıyor fazla göstermek için yazılabilir ama şimdi bu kaç gram ben nereden bileceğim? Çünkü smashin yanında 5-6 gram atmak istiyorum ama kaç ölçek atsam bilemedim.

Çok saçma yapmışlar hocam kesinlikle ölçeğin üzerinde kaç gram olduğu yazılmalı veya ürünün açıklamasında belirtilmeliydi ilk bakışta 5 gibi duruyor ama bigjoyunki daha büyüktü demişsiniz isterseniz şey yapabilirsiniz ilk HIQ'nin ölceğini tam doldurup bigjoyun ölçeğine dökün belki tam gelir. Hocam çok soru sordum özür dilerim ama tat olarak nasıl içilebilecek bir tadı var mı?

Çok saçma yapmışlar hocam kesinlikle ölçeğin üzerinde kaç gram olduğu yazılmalı veya ürünün açıklamasında belirtilmeliydi ilk bakışta 5 gibi duruyor ama bigjoyunki daha büyüktü demişsiniz isterseniz şey yapabilirsiniz ilk HIQ'nin ölceğini tam doldurup bigjoyun ölçeğine dökün belki tam gelir. Hocam çok soru sordum özür dilerim ama tat olarak nasıl içilebilecek bir tadı var mı?

Hocam şimdi denedim bigjoyun ölçeği tam doluyor dökünce buna göre ölçek 5 gram oluyor ama şöyle bir şey de var şimdi biraz salakça gelebilir ama hacim farkı falan olabilir mi acaba babama sordum o ne olduğunu falan bilmiyor ama şey dedi işte onun 5 gramıyla onun 5 gramı farklıdır diye. Bende tam anlayamadım. Tat olarak şöyle söyleyeyim suya karıştırıp içitm ben bugün tadı sadece ekşi diyebilirim kafaya dikerseniz veya direkt ağzınıza atıp su içerseniz sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı