CV İngilizce mi Türkçe mi olmalı?

• Konuyu başlatan 249873
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 5.586

249873

Kilopat
Arkadaşlar bazı yerlere CV bırakıyorum. Ama CV İngilizce mi olmalı yoksa Türkçe mi?

Ben normal de Türkçe olarak veriyordum ama arkadaşlarım İngilizce vermemi söylediler.

İngilizceniz A2 ise iş görüşmesine çağırdığınız zaman adam bakar İngilizce CV yazmışsın. Seviyeni sorar A2 dersin en kötü hadi İngilizce devam edelim der.

Bende kapıya doğru yol alırım. :D

Yeni yeni icatlar çıkarıyorlar. Başvurduğunuz yerin İngilizce ile alakası yok ise İngilizce CV gereksiz.

Hocam ilanları ve siteleri vs her şeyleri genel de İngilizce oluyor. Ama iş niteliklerinde spesifik bir İngilizce belirtisinde bulunmuyorlar.

Ne gerek var İngilizceye? İlk kez sizden duyuyorum. Türkiyedeyiz.

Yazılımcılar için İngilizce çok önemliymiş. Dokümantasyon takibi vb konular için. Herkes İngilizce yap falan diyordu.

Genel de doküman okumalarda çok büyük sıkıntılar yaşamıyorum. Elbette bilmediğim bir sürü kelime oluyor ama genel de 1 dili öğrendikten sonra dokümanlar ve öğrendiklerim kendini tekrar ediyor. Bildiğim terimlerle karşılaşıyorum.

Konuşma konusunda felaketim. Hayatımda daha hiç İngilizce bir konuşma içerisinde bulunmadığım için patlama sözel de patlama ihtimalim çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı