Cvmaker dolandırıcılığı

Merhaba aradan aylar geçmiş ama bende senin gibi aynı konudan sıkıntıdayım. Ödeme yapmayacağım demişsin yasal takip falan başlattılar mı? Herhangi bir gelişme oldu mu?

Adamların Türkiye'de belirttikleri bir olmadığı için Tüketici Hakem Heyetine şikayet edemiyoruz. Dava etme şansın varsa dava et adamlar zaten Hollanda'daymış.

Adamların Türkiye'de belirttikleri bir olmadığı için Tüketici Hakem Heyetine şikayet edemiyoruz. Dava etme şansın varsa dava et adamlar zaten Hollanda'daymış.
Hocam ben hakem heyetine gittim görüştüm, Hollanda yazdığına bakma adresi hollanda yazıyorlar esentepede çıkıyor şirket dediler. Bana hakem heyeti şu aşamada maddi bir magduriyetim olmadığı için şikayet edemeyeceğimi ama iznim olmadan kart bilgilerimin kopyalanması, bilgim dışında abonelik yapılarak borclandirilmamdan dolayı siber suçlara ve savcılığa şikayet edebilecegimin bilgisi aktarıldı. Icraya verilirse de itiraz et işlem durdurulur korkmayın icraya verilmekten dendi. Siz ne yaptınız ödediniz mi bu parayı, sizin daha önce olduğu için kendi izlediğiniz adımları aktarabilirseniz sevinirim.

Ben sadece Cimer'e yazdım adres bulamadığımdan ötürü Tüketici Haklarına da şikayet edemedim başka da bir şey yapmadım doğrusu.

Ben sadece Cimer'e yazdım adres bulamadığımdan ötürü Tüketici Haklarına da şikayet edemedim başka da bir şey yapmadım doğrusu.
İcraya verildiniz mi peki? Turkiye.gov.tr adresinden kontrol ediyor musunuz?

Ara ara bakıyorum da icra falan yok. Ama bazılarını cidden icralık etmişler.
Benim de şu an daha yeni olduğu için icraya veremezler, kendilerine de küfür etmediğim için icraya illa vermelerini gerektirecek bir durum yok. Ben yarın emniyete ve savcılığa giderek kendileri hakkında suç duyurusunda bulunucam. Süreci burdan sizlerle de paylaşırım, ama kesinlikle bu parayı ödemeyi düşünmüyorum

Adamlar sistemin açığını bulmuşlar milleti dolandırıyorlar. Devletin bunlara icra gönderme diye bir yetki vermemesi lazım. Onlarca insanın haksız yere parasını alıyorlar.

Adamların yaptığı bildiğin dolandırıcılık.

Şöyle sağlam birisi gelse de şunlara bir hukuk yoluyla ağzının payını verse.

Bir de profosyoneliz diye geçiniyorlar, keyifiniz bilir falan yazmışlar. Aşırı tilt oldum şu an.

Bende konunun takipçisiyim. Cimer'e şikayet edip farklı bir sonuç alabilir miyim haberdar ederim buraya.
Ara ara bakıyorum da icra falan yok. Ama bazılarını cidden icralık etmişler.
İlamsız icra takibi açmışlardır. Oda 7 gün içinde itiraz edince icra düşüyor. Bunlardan korkulacak bir şey yok ama yine de dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…