CW olan ekran kartı servise gönderilmeli mi?

Arda_kcrl

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartımda cw ve Anti-Aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartımda cw ve anti-aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.

Anti aliasing nasıl bir pronlem acaba?

Cw içinse ses rahatsız ediyorsa gönderebilirsiniz.

Ekran kartımda cw ve anti-aliasing sorunu var. Ekran kartı ile iletişime geçtim. Servis talebi oluşturmamı istedi. Servise göndereyim mi? Ve servise gönderdim ama yine düzelmedi. Değişim sağlanır mı? Şimdiden teşekkürler.

Cw açısından bende yaşıyorum kasa yalıtımım iyi olduğu için havalandırmalara kulağımı yaklaştırmadıkça ses çıkmıyor dışarıya. Garantiye durumu anlattım cwnin sadece ses yaptığını performansa etki etmediğini söylediler onlarda. Anti aliasing sorununu bilemiyorum arkadaşında dediği gibi donanımsal olduğundan ne kadar eminsiniz ama cw çoğunlukla garanti kapsamına girmiyor her kartta az veya çok olabilecek bir şey bu.

Anti aliasing nasıl bir pronlem acaba?

Cw içinse ses rahatsız ediyorsa gönderebilirsiniz.

Uzaktaki nesneler de titrme oluyor bozuluyor ve adlığım günden beri var bu sorun.

Bu ne demek?

Anti-aliasing sorununun donanım kaynaklı olduğunu nereden biliyorsunuz?

Farklı monitörle denedim olmadı ve firmanın dediği ayarları yaptım yine düzelmedi. Arkadaşımla aynı sistemi aldık onda bu sorun yok bende var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı