Ucuz olsun dersen Xigmatek PTİ, yoksa MasterGel Pro v2.
Ucuz olsun dersen Xigmatek pti, yoksa MasterGel Pro v2.
Hocam ikisini de pek beğenemedim, hydronaut nasıldır?
Benim test ettiğim GPU'da 2 ay dayandı.
MasterGel Pro v2, her türlü ondan daha iyi.
GPU üzerinde alternatif çok az, masaüstü gidi değil ısı iletimi seçme lüksünüz yok, faz değişimli pad alabilirsiniz veya yurt dışından tfx, TF9 alabilirsiniz.
Bir de bu macun var kendim test etmedim ama başarılı olduğu söyleniyor.
![]()
Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun özelliklerini incele, 391,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerçekten 20w/m-k mı?GPU üzerinde alternatif çok az, masaüstü gidi değil ısı iletimi seçme lüksünüz yok, faz değişimli pad alabilirsiniz veya yurt dışından TFX, TF9 alabilirsiniz.
Bir de bu macun var kendim test etmedim ama başarılı olduğu söyleniyor.
![]()
Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pullsar Pullwark Bold 20w/m-k Termal Macun 2gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun özelliklerini incele, 391,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerçekten 20w/m-k mı?
Bilemiyorum, ama GPU ve laptop için uygun olur, beton gibi bir macun.
Firma çakma bir bir firma değil bu arada, termal padlerini kullandım gayet başarılı.
İşlemci için iyi mi yoksa Zalman veya Thermal Grizly mi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.