CX 750F (RGB) nasıldır?

Forzalion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Körfez
Daha fazla  
Meslek
Teknik Bilgiler Endrüstiyeli
Merhaba dostlar,

Başlıkta belirtmiş olduğum ürünün siparişini geçtim. Sizce ürün nasıldır? Sadece görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Bu arada Technopat'ta da kullanılmış.

Sistemim:

Ryzen 5 3600.
Gigabyte B450M S2H V2.
Corsair RGB Pro 8x2 = 16 GB RAM.
GTX 760 4 GB ekran kartı ( ileride değiştirecek)
Sowman T6 Ultra işlemci soğutucu.
James Donkey 120 GB SSD.
PNY XLR 500 GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullanıyorum gayet güzel ve sessiz bir ürün. RGB aydınlatması da canlı ve güzel. Anakart üzerinden, iCue yazılım üzerinden ve arkasındaki switch'ten renkleri değiştirebiliyorsun. Bence güzel bir PSU, alınabilir. İndirimlerle 500 TL gibi bir fiyata almıştım. Gayet iyi bence.

Şu an kullanıyorum gayet güzel ve sessiz bir ürün. RGB aydınlatması da canlı ve güzel. Anakart üzerinden, iCUE yazılım üzerinden ve arkasındaki Switch'ten renkleri değiştirebiliyorsun. Bence güzel bir PSU, alınabilir. İndirimlerle 500 TL gibi bir fiyata almıştım. Gayet iyi bence.

Hocam kaç ay oldu kullanalı ve ses seviyesi konusunda nasıl sessiz olması çok büyük bir etken ve sizde 750Watt mı kullanıyorsunuz.
Kötü bir PSU değil ancak 50TL fazla verip RM650X almanız daha iyi olurdu:

Hocam değerli görüşün için çok sağ ol ama siparişi çoktan geçtim ve sistemimde bulunan diğer Corsair ürünleri ile RGB vss sekronize bir şekilde çalışması içinde aldım ayrıca ve gül modüler olması da çok önemli.

Ortanın üstü kalitede bir PSU'dur. Aldığınız fiyat da önemli tabii.
Taksitle aldığım için ürünü pekte dikkat etmedim açıkçası hocam kaç TL civarında olmadı lazım sizce?
@Forzalion, RM650x de modüler bir model, iade etme imkanınız varsa iade edip RM650x alabilirsiniz.
Hocam şimdi baktımda ürün baya eski gibi 5 yıl hiçbir bir çıkış yılı var? YouTube da incelemeleri var ? Cx750 daha bir güncel geldi bana

@Forzalion, hayır, 5 yıl önceki modeli Enthusiast olan, benim attığım ise yeni modeli, etiket farkından anlayabilirsiniz, ayrıca eski modeli de iyi bir PSU.

Taksitle aldığım için ürünü pekte dikkat etmedim açıkçası hocam kaç TL civarında olması lazım sizce?

CX550F'nin 500TL olduğu düşünülürse, 650 ya da 750 TL aralığı ise iyi bir fiyat olurdu. Ama RMx serisi, bir kaç gömlek üst bir model ki indirimlerde bu seviyelere düştüğü oluyor.

Son düzenleme:
Hocam kaç ay oldu kullanalı ve ses seviyesi konusunda nasıl
Yaklaşık bir ay oluyor sanırım. Önceden VS650 modeli vardı ama şebeke elektriği yüzünden maalesef yandı. Bu yüzden yenisini alırken sistemi yükseltme ihtimaline karşı daha güçlü bir model olan bunu aldım. Ses olarak bir önceki kullandığımdan çok daha iyi. Özellikle diğerinde bir "tıss" sesi vardı. CW değil sanki üfleme gibi bir ses düşün. Bu modelde o yok. Ayrıca yassı kabloları var ve bu montaj esnasında inanılmaz kolaylık sağlıyor. Diğer modeller kalın örgü kabloydu hep. Kasanın arkasında inanılmaz bir sıkışıklığa sebep oluyordu. DEY-Elektronik'ten aldım ve muazzam bir kutulama ile yolladılar. İncelemesini yapacağım burada ama zaman olmuyor iş güç koşturmadan maalesef.
siz de 750Watt mı kullanıyorsunuz?
Evet 750W olan CX750F RGB modeli. Kullandığım sistem:

R5 3600
RX 5600XT
16GB 3200MHz RAM
4 kasa fanı (3'ü RGB)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı