E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 22 Mart 2021 #1 Kulaklıktan çok memnunum. Yalıtımına hayran kaldım. Yalnız tek problem mikrofonunda çok dip ses var. Ben bunu nasıl azaltabilirim?
Kulaklıktan çok memnunum. Yalıtımına hayran kaldım. Yalnız tek problem mikrofonunda çok dip ses var. Ben bunu nasıl azaltabilirim?
Alonedaravi Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 Mikrofonun ayarlarından bas düzeyini kısabilirsin ya da reaper diye uygulama var dip sesi ful kaldırıyor rehberini bulursam atacağım. Artı 1 Eksi
Mikrofonun ayarlarından bas düzeyini kısabilirsin ya da reaper diye uygulama var dip sesi ful kaldırıyor rehberini bulursam atacağım.
Asdasgudas Kilopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.084 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 22 Mart 2021 #3 EQUARIA dedi: Kulaklıktan çok memnunum. Yalıtımına hayran kaldım. Yalnız tek problem mikrofonunda çok dip ses var. Ben bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Adobe Audition'da "noise reduction" eklentisiyle yapabilirsiniz. Otomatik yüklü olarak geliyor. Çok karışık geliyorsa Audacity ile yapmak da mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Audacity ücretsiz ama burada Nejdat abimiz farklı bir sitede gösteriyor yasak mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EQUARIA dedi: Kulaklıktan çok memnunum. Yalıtımına hayran kaldım. Yalnız tek problem mikrofonunda çok dip ses var. Ben bunu nasıl azaltabilirim? Genişletmek için tıkla... Adobe Audition'da "noise reduction" eklentisiyle yapabilirsiniz. Otomatik yüklü olarak geliyor. Çok karışık geliyorsa Audacity ile yapmak da mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Audacity ücretsiz ama burada Nejdat abimiz farklı bir sitede gösteriyor yasak mı bilmiyorum.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Kayıt alma programlarında genelde oluyor bu özellik. Arkadaşın dediği gibi Audacity işinizi görür. Artı 0 Eksi
KS KS E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 22 Mart 2021 #5 Peki bu özelliği açınca Discord'da vs. kullanırken etki edecek mi? Teşekkürler herkese. Artı 0 Eksi
Asdasgudas Kilopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.084 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 22 Mart 2021 #6 EQUARIA dedi: Peki bu özelliği açınca Discord'da vs. kullanırken etki edecek mi? Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam bu öneriler kayıt içindir ben uygulama ve oyunlarda kullanırken dip ses azaltabilecek program bilmiyorum. Discord'un kendinde var sanırım. Artı 0 Eksi
EQUARIA dedi: Peki bu özelliği açınca Discord'da vs. kullanırken etki edecek mi? Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam bu öneriler kayıt içindir ben uygulama ve oyunlarda kullanırken dip ses azaltabilecek program bilmiyorum. Discord'un kendinde var sanırım.