DeepCool CC560 fan sesi nasıl azaltılır?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Bu kasanın fan seslerini nasıl azaltırım? Aşağıya atacağım çoklayıcıyı kullanıyorum. BIOS'a girip fan ayarını pmw Mode'a aldım işlemci fanını kontrol ediyorsun ama kasa fanlarını kontrol edemiyorsun otomatik moda alınca kasanın LED'leri yanı yanıp sönüyor zaten sistemim APU ekran kartı şu an yok sistemde direkt öndeki fanları çalıştırmazsan ısınma sorunu olur mu sizce?

En son çare öndeki 3 fanı da çalıştırmazsam sorun olur mu? Sadece egzoz fanı ile işlemci fanı çalışsa sistemde?
Bir sey olmaz. Ben epey sure 0 fan kullandim sistemi. Kule tipi sogutucun varsa -ki varmis- fazlasiyla ustesinden geliyor.

AI Suite 3 programını dene istersen. Onunla değişim yapanlar oluyordu. Ama dowload yerini bulamadım. Araştır istersen sende.
Denedim hocam yine olmuyor mesela Full Speed'e alınca fanları daha da hızlandırıyor, Standart mod alınca eskisi gibi oluyor ama Silent'a alınca sessiz vs olmuyor yine aynı şekilde devam ediyor.

Bir sey olmaz. Ben epey sure 0 fan kullandim sistemi. Kule tipi sogutucun varsa -ki varmis- fazlasiyla ustesinden geliyor.
Öndeki 3 fanı Deaktif ettim. Anakart 32 derece, işlemci 32-33 derece, SSD 43 derece RAM'lerin sıcaklığını göremedim ama yüksek olduğunu sanmam bu şekilde kullanmamın sorun olacağını sanmıyorum.

@BerkayZ87 İşlemcinin kendi GPU'su da 32 derece bu arada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı